Best Rooftop Cargo Boxes: Storage Wars

Με Βιβέκ Ναγιάρ |
Τελευταία ενημέρωση: 1 Ιουνίου 2022

καλύτερα κιβώτια φορτίου στον τελευταίο όροφο

Η εγκατάσταση ενός κιβωτίου φορτίου στον τελευταίο όροφο είναι το ισοδύναμο του οχήματος με το να φοράτε ένα σακίδιο πριν κατευθυνθείτε στο δάσος. Ο επιπλέον χώρος του είτε ελευθερώνει άλλους χώρους του αυτοκινήτου για τους ανθρώπους είτε επιτρέπει την αγορά κάθε μπούτου του Elvis που βρίσκετε μεταξύ εδώ και της Graceland.

Αξίζει να έχετε κατά νου ότι οι τσάντες με μαλακή όψη σε αυτήν τη λίστα είναι εύκολα προσβάσιμες από κλέφτες με μακριά πόδια και ένα κοφτερό μαχαίρι. Η αφαίρεση της τσάντας και η μεταφορά της σε μια ασφαλή περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι μια καλή ιδέα. Είτε ο κλέφτης αποφασίσει να κόψει την τσάντα είτε να κόψει τους ιμάντες και να ξεκολλήσει με όλο αυτό, τα πράγματά σας κινδυνεύουν.

Οποιοδήποτε αξεσουάρ που προσδένεται στο εξωτερικό ενός οχήματος πρέπει να είναι καλά στερεωμένο και σφιχτό με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στα μέτρα ασφαλείας στο Fort Knox. Οτιδήποτε λιγότερο από μια σταθερή και ενδελεχή εγκατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του οδοστρώματος, εάν ο μεταφορέας στον τελευταίο όροφο αφήσει να φύγει και πετάξει στην κυκλοφορία. Καλύτερα να μην δοκιμάζετε τη νομιμότητα αυτής της κατάστασης.

Εδώ είναι μια σειρά από κουτιά αποθήκευσης στον τελευταίο όροφο, τα οποία, όπως ένα κιτ Old El Paso, περιέχουν τόσο σκληρά όσο και μαλακά κελύφη.

1. Επιλογή του συντάκτη: Αδιάβροχη βάση οροφής Auto DynastyΦαίνεται ότι, για μια φορά, ένα αντίγραφο ενός ακριβού προϊόντος εκτός επωνυμίας αξίζει πραγματικά να εξεταστεί. Οι αξιολογήσεις σε αυτό το κοντέινερ φορτίου στον τελευταίο όροφο που δεν είναι Thule είναι συντριπτικά θετικές από τους λίγους πελάτες που επέλεξαν να αφήσουν μια κριτική. Επαινείται συνεχώς για την παροχή του τύπου λειτουργικότητας που συναντάται συνήθως σε προϊόντα που είναι πολύ πιο ακριβά.

Κατασκευασμένο από πλαστικό ABS βαρέως τύπου, ανοίγει σε πλάτος ένα πόδι και έχει συνολική χωρητικότητα 10 κυβικά πόδια. Το καπάκι ανοίγει από το πλάι και προφανώς μένει ανοιχτό μέχρι να το κλείσει ο χειριστής, αποτρέποντας χτυπήματα στο κεφάλι ή δρεπάνι στα ψηφία. Οι συνολικές διαστάσεις είναι γενναιόδωρες και το στυλ το κάνει να μοιάζει περισσότερο από ένα κουτί στην οροφή.

Πλεονεκτήματα/Γλιστερό στυλ, ελκυστική τιμή, ασφάλεια σκληρού κελύφους

Μειονεκτήματα/Οι σνομπ θα επισημάνουν ότι δεν είναι επωνυμία

Συμπέρασμα/Αγνοήστε τους μισητές και εξοικονομήστε μερικά δολάρια

2. Μεταφορέας φορτίου ECWKVN Car Rooftop CargoΕκτός από το ανεξερεύνητο εμπορικό σήμα (μπορώ να αγοράσω ένα φωνήεν, Pat;), αυτός ο μεταφορέας έχει πολλά να το κάνει όπως περιγράφεται. Κατασκευασμένο από μουσαμά με επίστρωση βαρέως τύπου με συγκολλημένη διπλή ραφή, τα φερμουάρ με επίστρωση ουρεθάνης και το κλείσιμο με άγκιστρο και βρόχο που βρίσκονται στο πτερύγιο θα πρέπει να κρατούν μακριά τις περισσότερες καιρικές συνθήκες. Επίσης χρήσιμη από αυτή την άποψη είναι μια εσωτερική επένδυση PVC.

Ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το μέγεθός του είναι ιδανικό για όλους τους τύπους οχημάτων, αλλά οι οδηγοί ενός αυθεντικού Austin Mini ενδέχεται να το αμφισβητήσουν, δεδομένου του αποτυπώματος της τσάντας 51″ x 39″. Έχει ένα γενναιόδωρο ύψος, πολύ πάνω από ένα πόδι, παρέχοντας άφθονο χώρο αποθήκευσης – σχεδόν 20 κυβικά πόδια, στην πραγματικότητα. Περιλαμβάνονται ιμάντες για χρήση σε αυτοκίνητα με χωρίς σχάρες οροφής.

Πλεονεκτήματα/Μεγάλη χωρητικότητα, καλές βαθμολογίες

Μειονεκτήματα/Απλώς προσπαθήστε να προφέρετε αυτό το όνομα

Συμπέρασμα/Φτιαγμένο από αυστηρά πράγματα

3. RoofBag Premium Triple SealΗ συμπερίληψη μιας επιλογής με μια σταθερή σειρά καλών κριτικών είναι σημαντική σε αυτήν τη σειρά, επομένως παρουσιάζουμε αυτήν τη μονάδα που δεν ονομάζεται δημιουργικά από, αχ, RoofBag. Λοιπόν, τουλάχιστον κάνει ακριβώς αυτό που λέει στη συσκευασία. Αυτό υποστηρίζεται ότι είναι 100 τοις εκατό αδιάβροχο, οπότε προχωρήστε και κυνηγήστε αυτόν τον άγριο καιρό. Ο πωλητής λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για σχάρα οροφής για να τοποθετήσετε αυτήν την τσάντα με ασφάλεια στην οροφή του αυτοκινήτου σας, αλλά συνιστά να τοποθετήσετε ένα μαλακό χαλάκι μεταξύ της τσάντας και της οροφής για να αποφύγετε τις γρατσουνιές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το RoofBag διατίθεται σε δύο μεγέθη, 11 και 15 κυβικά πόδια, οπότε φροντίστε να παραγγείλετε το κατάλληλο για να ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας πριν πατήσετε το κουμπί αγοράς. Το σύστημα πρόσδεσής του έχει σχεδιαστεί για να περνά μέσα από ολισθήσεις στο επάνω μέρος της τσάντας, αντί να τραβήξει προς τα κάτω βρόχους κατά μήκος της άκρης της. Αυτό θα πρέπει να το αποτρέψει από το να ξεκολλήσει από τη θέση του σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου. Μπόνους: αυτή η τσάντα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.

Πλεονεκτήματα/Δεν χρειάζεται σχάρα οροφής, αδιάβροχη, δύο χρόνια εγγύηση

Μειονεκτήματα/Εκνευριστικά μεγάλη διαφήμιση τυπωμένη στην τσάντα

Συμπέρασμα/Κάνει κυριολεκτικά αυτό που λέει στο κουτί

4. Μεταφορέας φορτίου Thule Motion XT Rooftop CargoΗ Thule είναι πιθανώς μια από τις πιο γνωστές μάρκες σε αυτό το τμήμα, αφού έχει τοποθετηθεί ως μια premium προσφορά στον κλάδο των αξεσουάρ αυτοκινήτου. Αυτό το πράγμα δεν είναι διαφορετικό, κοστίζει μια απόλυτη περιουσία και μοιάζει με κάτι από την προσωπική συλλογή του Batman.

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, φαίνεται ότι παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Οι διπλοί πλευρικοί μεντεσέδες επιτρέπουν το άνοιγμά του είτε από την πλευρά του οδηγού είτε από την πλευρά του συνοδηγού και η χωρητικότητα φορτίου είναι εκπληκτικά 165 λίβρες. Τρία μεγέθη είναι διαθέσιμα, το μεγαλύτερο από τα οποία μπορεί να περιέχει 22 κυβικά πόδια εργαλείου (αλλά ακόμα μόνο 165 λίβρες) και ζυγίζει πάνω από 50 λίβρες άδειο.

Πλεονεκτήματα/Υπέροχο όνομα, καλοφτιαγμένο, μοιάζει με όπλο Batman

Μειονεκτήματα/Απίστευτα ακριβό

Συμπέρασμα/Πηγαίνετε για σπασμένο αν έχετε την γρατσουνιάΠαρά τις εμφανίσεις με την πρώτη ματιά, αυτό το σύστημα οροφής σχάρας αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από βαρέως τύπου επικαλυμμένο μουσαμά και φερμουάρ με επικάλυψη με ύφασμα. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την τοποθέτηση του αντικειμένου σε αυτοκίνητα με καλάθια, γεμάτες σχάρες, μόνο πλαϊνές ράγες ή χωρίς καθόλου σχάρα οροφής. Το τελευταίο μπορεί να δημιουργήσει γρατσουνιές, επειδή έρχεται σε άμεση επαφή με το χρώμα, ανεξάρτητα από το τι λέει ο πωλητής για ένα προστατευτικό χαλάκι.

Αυτές οι πόρπες έκκεντρων φαίνονται εύσωμες, όπως και τα ίδια τα σημεία πρόσδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό αυτό το προϊόν να αυτοπυρπολείται σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου και να εναποθέσει τα ανεκτίμητα vintage σας σε όλη την άσφαλτο. Οι κριτικές είναι σε μεγάλο βαθμό θετικές δεδομένων των σχεδόν 2200 αξιολογήσεων, με 4 ή 5 αστέρια να προσφέρονται από πάνω από το 80% των πελατών.

Πλεονεκτήματα/Σπηλαιώδης εσωτερικός χώρος, κάνει μια προσπάθεια αεροπορίας

Μειονεκτήματα/Τρομερά άσχημο, υπόσχεση μειωμένης «πλήρης» κατανάλωσης

Συμπέρασμα/Τοποθετήστε μερικά αυτοκόλλητα καινοτομίας πάνω από αυτήν την επωνυμία

6. Midabao Thickened Waterproof Carrier Carrier Rooftop CarrierΑυτός ο φορέας έχει τετραγωνικό αποτύπωμα 51 ιντσών επί 39 ίντσες, παρέχοντας περίπου 20 κυβικά πόδια αποθήκευσης στο αυτοκίνητο ή το crossover σας. Σχεδιασμένη για να προσδένεται σε μια υπάρχουσα σχάρα οροφής ή να απλώνεται στην ίδια την οροφή, αυτή η μονάδα χρησιμοποιεί ρυθμιζόμενους ιμάντες για προσάρτηση. Όταν δεν χρησιμοποιείται, απλώς αφαιρέστε το και διπλώστε το αντικείμενο για αποθήκευση.

Η διαφήμιση διαφημίζει φερμουάρ βαρέως τύπου, αλλά, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μονάδες μαλακής όψης σε αυτήν τη λίστα, μπορεί να νικηθεί με ένα κοφτερό μαχαίρι. Λάβετε αυτό υπόψη εάν αφήνετε την τσάντα τοποθετημένη στο αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια μιας ολονύκτιας στάσης στο μοτέλ. Το διασκεδαστικό Midabao έχει χαρακτηριστεί ως αδιάβροχο, αλλά δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να τοποθετήσετε πολύτιμα ηλεκτρονικά μέσα εκεί αν σκοπεύετε να οδηγήσετε μέσα σε μια καταιγίδα.

Πλεονεκτήματα/Καλή τιμή, μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, θετικές κριτικές

Μειονεκτήματα/Δεν είναι το πιο ελκυστικό πράγμα στον κόσμο

Συμπέρασμα/Απελευθερώνει εσωτερικό χώρο

7. Τσάντα οροφής αυτοκινήτου RoofPaxΣε μια συγκλονιστική στιγμή ειλικρινούς επωνυμίας, αυτός ο μεταφορέας με μαλακή όψη, κατασκευασμένος από υλικά μουσαμά, στην πραγματικότητα ονομάζεται τσάντα. Το έντονο πορτοκαλί σήμα ακριβώς στην επιφάνειά του που βλέπει προς τα εμπρός όχι μόνο φωνάζει το όνομα της εταιρείας, αλλά διαθέτει επίσης ένα αναιδές περίγραμμα ενός Beetle που είναι απλώς αρκετά διαφορετικό από την πραγματικότητα για να αποφύγει τους δικηγόρους πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορεί.

Δεν υπάρχει έλλειψη κριτικών, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 4,6 στα 5 αστέρια από σχεδόν 2000 πελάτες. Η τιμολόγηση είναι λογική δεν είναι εκπληκτική, αν και αυτό φαίνεται να είναι ένα τμήμα του προϊόντος στο οποίο (τις περισσότερες φορές) ένα άτομο παίρνει αυτό για το οποίο πληρώνει. Διαθέτει τεχνολογία διπλής ραφής και υδατοαπωθητική διπλή επίστρωση.

Πλεονεκτήματα/Εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος, τα πράγματά σας θα παραμένουν στεγνά στις περισσότερες συνθήκες

Μειονεκτήματα/Κόλαση εξωτερικών επωνυμιών

Συμπέρασμα/Λειτουργεί με ή χωρίς σχάρα οροφής

8. Σύστημα αποθήκευσης Thule MultiLiftΟ συντάκτης σας ρίχνει αυτή τη μονάδα στο τέλος της λίστας μας, επειδή όσοι από εσάς αποφασίσετε να πάτε για ένα μεταφορέα φορτίου σκληρού κελύφους είναι πιθανό να αφιερώσετε χρόνο και να την αποθηκεύσετε σωστά όταν το πράγμα δεν χρησιμοποιείται. Αυτό διπλασιάζεται αν ξοδέψετε τέσσερα ψηφία σε μια μονάδα Thule.

Βασικά, μια αναρτημένη εξέδρα που στηρίζει ένα κουτί φορτίου με σκληρή όψη στην ταράτσα από την οροφή του γκαράζ ή της μονάδας αποθήκευσης κάποιου, αυτό το πράγμα έχει ένα ενσωματωμένο ανυψωτικό τύπου βαρούλκου που μπορεί να αντέξει έως και 220 λίβρες. Είναι προσυναρμολογημένο, αλλά μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε αυτό το αντικείμενο σε δοκούς όταν το τοποθετείτε στην οροφή. απλά να τρυπήσει μέσα από sheetrock απλά δεν θα κάνει.

Πλεονεκτήματα/Η ασφαλής αποθήκευση για το ακριβό κουτί της ταράτσας σας, ελευθερώνει χώρο στο δάπεδο

Μειονεκτήματα/Άλλο ένα κόστος για το μεγαλείο του οδικού ταξιδιού σας

Συμπέρασμα/Φροντίστε να το εγκαταστήσετε σωστά

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο κουτί οροφής είναι πιο αεροδυναμικό;

Όλα τα κουτιά οροφής κατασκευάζονται έχοντας κατά νου την αεροδυναμική, ώστε να μπορούν να συμμορφώνονται με τις ανάγκες της αγοράς. Ωστόσο, ενώ μερικά από αυτά είναι κατασκευασμένα με τρόπο που να έχουν μεγαλύτερη οπισθέλκουσα όταν το όχημα κινείται, άλλα κινούνται γρήγορα στον αέρα, καταναλώνοντας έτσι λιγότερα καύσιμα όταν χρησιμοποιούνται.

Με αυτά τα λόγια, τα ακόλουθα σημεία εξηγούν τι κάνει τα κουτιά οροφής πιο αεροδυναμικά:

Ένα κουτί οροφής με μικρό ύψος είναι πιο αεροδυναμικό σε σύγκριση με το ψηλότερο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη χωρητικότητα αποθήκευσης, σκεφτείτε να προτιμήσετε ένα μακρύτερο κουτί. Αυτό θα μειώσει σημαντικά την αντίσταση ενώ οδηγείτε.

Βεβαιωθείτε ότι το κουτί οροφής που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι κωνικό στο μπροστινό μέρος. Αυτό κάνει το αυτοκίνητό σας να κινείται γρήγορα, με λιγότερη αντίσταση. Για να κατανοήσετε τη φυσική πίσω από αυτό, μπορείτε να πάρετε το παράδειγμα ενός χάρτινου αεροπλάνου που είναι στραμμένο από μπροστά και έχει ένα ευρύτερο πίσω τμήμα. Ένα τέτοιο σχήμα κάνει ένα αντικείμενο αεροδυναμικό και τα κουτιά οροφής δεν αποτελούν εξαίρεση.

Εκτός από το να έχετε ένα μακρύ κουτί οροφής αντί για ένα ψηλότερο, μπορεί επίσης να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι λεπτό και όχι πολύ φαρδύ.

Με απλά λόγια, ένα μακρύ και λεπτό κουτί οροφής με κωνική πρόσοψη είναι το πιο αεροδυναμικό δοχείο που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Πρόσθετη Συμβουλή

Αφού εγκαταστήσετε ένα κουτί οροφής, βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε φορτίο σε αυτό σε πλήρη χωρητικότητα. Αυτό όχι μόνο θα κάνει το αυτοκίνητό σας υπερφορτωμένο, αλλά θα προσθέσει και περισσότερη αντίσταση στον αέρα με αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμου.

Πώς επιλέγω ένα κουτί στον τελευταίο όροφο;

Εάν θέλετε να έχετε ένα κουτί στην ταράτσα που είναι ευρύχωρο, αεροδυναμικό και εύκολο στην αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται, πρέπει να αναζητήσετε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά κατά την αγορά ενός:

Οι μετρήσεις ενός κουτιού οροφής είναι πιο σημαντικές γιατί αυτό με το σωστό σχήμα και μέγεθος όχι μόνο βοηθά το αυτοκίνητό σας να οδηγεί πιο ομαλά αλλά και καταναλώνει λιγότερα καύσιμα. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κουτί οροφής είναι μακρύ (όχι ψηλό), είναι κωνικό μπροστά και είναι λεπτό. Ένα εμπορευματοκιβώτιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει αρκετή χωρητικότητα αποθήκευσης για να φιλοξενήσει επαρκή ποσότητα φορτίου.

Ελέγξτε εάν το κουτί οροφής που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να αποθηκεύεται στο γκαράζ σας όταν δεν χρησιμοποιείται. Έχοντας αυτό υπόψη, ένα μαλακό κιβώτιο φορτίου θα ήταν μια καλή επιλογή, καθώς μπορεί να διπλωθεί και να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες.

Ελέγξτε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το κουτί οροφής και βεβαιωθείτε ότι είναι καλής ποιότητας, ώστε να μην είναι επιρρεπές στη φθορά, τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα.

Πριν αγοράσετε, επιβεβαιώστε ότι το κουτί οροφής μπορεί να τοποθετηθεί και να απεγκατασταθεί εύκολα, ώστε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρόνο για το ταξίδι.

Εάν το κουτί της ταράτσας που σκοπεύετε να αγοράσετε έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορείτε να το αγοράσετε με ασφάλεια.

Είναι ασφαλείς οι αποσκευές φορτίου στον τελευταίο όροφο;

Ναι, είναι, αρκεί να μπορούν να τσεκάρουν τα ακόλουθα πλαίσια:

  • Είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό υλικό
  • Δεν είναι υπερφορτωμένοι με το βαρύ φορτίο
  • Το φορτίο δεν είναι αιχμηρό ή πολύ σκληρό για να καταστρέψει την οροφή του αυτοκινήτου
  • Είναι σωστά δεμένα στο αυτοκίνητο

Ποιος μεταφορέας φορτίου είναι καλύτερος;

Μερικές από τις καλύτερες μεταφορείς εμπορευμάτων με αξιοπρεπή αριθμό θετικών κριτικών στο Amazon παρατίθενται παρακάτω:

Αυτός είναι ένας ευρύχωρος φορέας με τέλειο αεροδυναμικό σχήμα. Το κουτί στον τελευταίο όροφο διατίθεται σε τρία μεγέθη, δηλαδή Large (16 Cu Ft), XL (18 Cu Ft) και XXL (22 Cu Ft).

Αυτό το σετ σχάρες στον τελευταίο όροφο είναι ιδανικό για τους λάτρεις των σπορ και τους αθλητές, καθώς μπορεί εύκολα να μεταφέρει σανίδες του σερφ, σκι, snowboard κ.λπ., ενώ είναι ακόμη εύκολο στην εγκατάσταση και την απεγκατάσταση.


Κατά καιρούς, η TTAC θα επισημαίνει προϊόντα αυτοκινήτου που πιστεύουμε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν την κοινότητά μας. Επιπλέον, αναρτήσεις όπως αυτή βοηθούν στο να διατηρούνται τα φώτα αναμμένα εδώ. Μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί αυτό.

(Σημείωση του συντάκτη: Αυτή η ανάρτηση έχει σκοπό να σας βοηθήσει να είστε ενημερωμένος αγοραστής για προϊόντα αυτοκινήτου αλλά και να πληρώσετε γιαΣυνήθειες αγορών σεντάν της δεκαετίας του ’90 έξοδα λειτουργίας. Μερικοί από εσάς δεν βρίσκουν αυτές τις αναρτήσεις διασκεδαστικές, αλλά βοηθούν στην πληρωμή για Junkyard Finds, Rare Rides, Piston Slaps και οτιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.)

[Main photo credit: alexfan32 / ShutterStock.com. Product images provided by the manufacturer.]