356 αντιπρόσωποι Lincoln στις ΗΠΑ για να εγκαταστήσουν φορτιστές επιτόπου

Τουλάχιστον 356 αντιπρόσωποι της μάρκας Lincoln της Ford στις ΗΠΑ θα εγκαταστήσουν υποδομή φόρτισης στα καταστήματά τους. Αυτό το ποσοστό αποτελεί το 59 τοις εκατό όλων των αντιπροσώπων της μάρκας, οι οποίοι λέγεται ότι είναι υπεύθυνοι για σχεδόν το 90 τοις εκατό όλων των πωλήσεων της Lincoln.

Σύμφωνα με Carscoops, οι 356 αντιπρόσωποι της Lincoln έχουν δεσμευτεί να πουλήσουν τα ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας. Η επένδυση σε υποδομή φόρτισης AC και DC λέγεται ότι ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 $ η καθεμία ανά τοποθεσία. Αν και η Lincoln δεν πουλά ακόμη ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ανακοινώσει τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2026 και σχεδιάζει να εξηλεκτρίσει ολόκληρη τη σειρά μοντέλων της μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Η μάρκα Ford αποκάλυψε δύο πρωτότυπα ηλεκτρικών οχημάτων πέρυσι, το Star Concept και το Model L100 Concept, αν και η έναρξη της πραγματικής ηλεκτρικής ώθησης είναι πιθανό να καταλήξει να είναι πιο συμβατική από τις μελέτες που παρουσιάζονται. Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, τα τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα που ανακοινώθηκαν είναι προφανώς ηλεκτρικές εκδόσεις γνωστών μοντέλων καύσης. Οπως και Electrek έγραψε την άνοιξη του 2022, επικαλούμενη «μια πηγή με γνώση του θέματος», δύο από τα τέσσερα μοντέλα πρόκειται να είναι πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις των Aviator και Corsair.

Σύμφωνα με την πηγή εκείνης της εποχής, η παραγωγή του επταθέσιου Aviator θα ξεκινούσε τον Δεκέμβριο του 2024 και του Corsair EV τον Φεβρουάριο του 2025. Οι πληροφορίες συμπίπτουν σε μεγάλο βαθμό με Reuters έκθεση από τα μέσα Φεβρουαρίου 2022, όταν τρεις πηγές αποκάλυψαν ότι έγινε λόγος για τουλάχιστον πέντε E-SUV μέχρι το 2026. Ανάμεσά τους ήταν προφανώς μοντέλα BEV που θα αντικαθιστούσαν ή θα συμπλήρωναν τα μοντέλα Lincoln Corsair, Nautilus, Aviator και Navigator.

carscoops.com