Το LEVC αλλάζει την ομάδα διαχείρισης για στρατηγικό επαναπροσανατολισμό

Καθώς το 2023 πλησιάζει στο τέλος του, η London Electric Vehicle Company (LEVC) ανακοίνωσε μια στρατηγική αλλαγή, που υπογραμμίζεται από μια αλλαγή στη διοίκηση. Η LEVC στοχεύει τώρα «να γίνει μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας κινητικότητας μηδενικού άνθρακα».

Ο Παγκόσμιος Διευθύνων Σύμβουλος Alex Nan θα συνεχίσει τον ρόλο του, αλλά τώρα θα αναλάβει και τον ρόλο του CEO του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής, της τεχνολογίας, του σχεδιασμού προϊόντων και του συντονισμού με τον Όμιλο Geely Holding. Ο Chris Allen διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της LEVC, αφού προηγουμένως είχε το ρόλο του Νομικού Διευθυντή και του Γραμματέα της Εταιρείας, και θα είναι υπεύθυνος για τις προμήθειες, την κατασκευή, την τεχνολογία και την ποιότητα, τις κρατικές υποθέσεις, καθώς και τις υπηρεσίες κινητικότητας.

Ένας νέος εκτελεστικός διευθυντής έχει επίσης διοριστεί με την Jenny Jin, η οποία θα φροντίζει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις μεταπωλήσεις. Ο Moe Wang, ο γενικός διευθυντής της LEVC Overseas θα αναλάβει επίσης την ευθύνη ως Διευθυντής Πωλήσεων στο εξωτερικό για την LEVC UK.

«Από την κυκλοφορία του TX το 2018, η LEVC γνώρισε ταχεία ανάπτυξη, με 9.000 παγκόσμιες πωλήσεις μέχρι σήμερα, τα οχήματα αυτά διανύουν περισσότερα από 500 εκατομμύρια μίλια και εμποδίζουν την εκπομπή 152.000 τόνων CO2 στην ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Alex Nan, προσθέτοντας : «Στο μέλλον, το υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας στο Ansty του Κόβεντρι, θα συνεχίσει να είναι το σπίτι του διάσημου, εμβληματικού ταξί TX – της μαύρης καμπίνας του Λονδίνου και των μοντέλων νέας γενιάς. Θα βασιστούμε στην ασυναγώνιστη κληρονομιά της LEVC και θα αναπτυχθούμε πέρα ​​από την κατασκευή ταξί υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας έξυπνη, πράσινη, ασφαλή και προσβάσιμη κινητικότητα σε περισσότερους πελάτες από ποτέ. Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο το 2023, καθώς στοχεύουμε σε αύξηση των πωλήσεων κατά 20% από έτος σε έτος και περισσότερες λεπτομέρειες για τη στρατηγική της LEVC θα αποκαλυφθούν το 1ο τρίμηνο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή προσωπικού, καθώς η εταιρεία είχε αλλάξει Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Ιούνιο, αφού είχε αρχίσει να επεκτείνει την παρουσία της στην ηπειρωτική χώρα τον Φεβρουάριο.

levc.com