Το Gridserve κάνει θραύση στο αεροδρόμιο Gatwick

Η Gridserve έχει σπάσει το έδαφος στο λεγόμενο πιο πρόσφατο Electric Forecourt εν μέσω «πολλαπλών παγκόσμιων αντίξοων ανέμων», όπως λέει ο CEO Toddington Harper. Μόλις ολοκληρωθεί το 2023, ο νέος κόμβος φόρτισης υψηλής ισχύος θα επιτρέψει τη φόρτιση 36 EVs ταυτόχρονα με έως και 350 kW.

Η Gridserve σχεδίασε τη νέα τοποθεσία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης στο αεροδρόμιο Gatwick από την αρχή και είπε ότι ήταν το πρώτο αεροδρόμιο που έλαβε μια τέτοια τοποθεσία σήμερα. Δεν είναι μια περίπλοκη αξίωση – το νέο Electric Forecourt είναι μόνο το τρίτο. Το ένα είναι ανοιχτό στο Braintree στο Έσσεξ. άλλο είναι προγραμματισμένο στο Νόριτς. Ταυτόχρονα, η Gridserve δεσμεύτηκε το 2019 να ανοίξει 100 ηλεκτρικά γήπεδα στο Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2025 και φαίνεται ότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους.

Πράγματι, ο Toddington Harper, Διευθύνων Σύμβουλος της Gridserve, είπε ότι τα χρονοδιαγράμματα «δεν ήταν χωρίς προκλήσεις λόγω των πολλαπλών παγκόσμιων αντίξοων ανέμων» στην τελετή στο Gatwick.

Η εταιρεία άνοιξε το έδαφος στην προσέγγιση Ring Road South προς το South Terminal του Gatwick και δίπλα στον M23.

Μόλις εγκατασταθούν, οι νέοι φορτιστές υψηλής ισχύος μπορούν να προσθέσουν αυτονομία 100 μιλίων σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ο χώρος θα τροφοδοτείται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που παράγεται από τα υβριδικά ηλιακά πάρκα της Gridserve, τα οποία αποτελούν μέρος των εγκαταστάσεων.

Η Gridserve είπε ότι έχει λάβει επίσης άδεια σχεδιασμού για περισσότερες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Uckfield, Gateshead, Plymouth και Bromborough.

Ο ηλεκτρικός αυτοκινητόδρομος κατασκευάζεται πιο γρήγορα

Η Gridserve έχει σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο στο δίκτυο φόρτισης Electric Highway στις στάσεις ανάπαυσης Moto. Οι εταίροι κληρονόμησαν μια μακροχρόνια συνεργασία από τότε που η Gridserve απέκτησε το δίκτυο της Ecotricity τον Ιούνιο του 2021. Από την εξαγορά, η Gridserve λέει ότι έχει επενδύσει «δεκάδες εκατομμύρια λίρες» για την ανάπτυξη των νέων Electric Hubs και την αντικατάσταση των 300+ υφιστάμενων φορτιστών AC αυτοκινητοδρόμων που πήρε από την Ecotricity . Η εταιρεία ανέφερε ότι ολοκλήρωσε την αναβάθμιση τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Στη σημερινή δήλωση, η Gridserve πρόσθεσε ότι παρέδωσαν οκτώ πρόσθετους ηλεκτρικούς σούπερ κόμβους υψηλής ισχύος, το καθένα με έξι έως δώδεκα φορτιστές με ικανότητα 350 kW. Περισσότερα Electric Super Hub θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων των Reading, Woolley Edge και Leigh Delamere.

>> Πληροφορίες μέσω email