Το Gridserve ανοίγει το Super Hub στο Wiltshire κοντά στο Stonehenge

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Gridserve άνοιξε το πρώτο της Electric Super Hub για το 2023 στο Solstice Park στο Wiltshire, παρέχοντας οκτώ φορτιστές 350 kW για να ενισχύσει την ικανότητα φόρτισης για διερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα στο A303 κοντά στο Stonehenge.

Το A303 είναι μια βασική διαδρομή από το Λονδίνο προς τα hotspot διακοπών στο Ντέβον και την Κορνουάλη. Η Gridserve λέει ότι το νέο Electric Super Hub θα παρέχει γρήγορη, χωρίς προβλήματα, αξιόπιστη φόρτιση σε εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Το Electric Super Hub περιέχει οκτώ υποδοχές CCS και τέσσερις υποδοχές CHAdeMO, καθώς και μια μεγαλύτερη θήκη για την προσβασιμότητα.

Η Gridserve διαθέτει επίσης Electric Super Hubs υπό ανάπτυξη στο Έξετερ και την Κορνουάλη. Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η Gridserve εξασφάλισε μια επένδυση 200 εκατομμυρίων λιρών από την Infracapital (περίπου 237 εκατομμύρια ευρώ). Η εταιρεία επενδύει νέα κεφάλαια για την επέκταση του εθνικού της δικτύου φόρτισης των ηλεκτρικών προαιών και των ηλεκτρικών κόμβων της.

gridserve.com