Το Aiways U6 είναι πλέον διαθέσιμο για να δηλώσει ενδιαφέρον στην Ευρώπη

Η Aiways έκανε ένα ακόμη βήμα στο δρόμο για την πρεμιέρα της αγοράς του U6 στην Ευρώπη. Από τώρα, το ενδιαφέρον για το Aiways U6 μπορεί να εκφραστεί στην Ευρώπη σε έναν νεοσύστατο ιστότοπο. Δεν υπάρχουν ακόμη τιμές, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αρχικά θα υπάρχει μόνο έκδοση μπαταρίας στην Ευρώπη.

Η εγγραφή είναι το πρώτο βήμα για την προπαραγγελία και, σύμφωνα με την Aiways, εγγυάται ότι θα είστε από τους πρώτους που θα αποκαλούν δικό σας το ηλεκτρικό SUV coupé. Η διαδικασία παραγγελίας για το Aiways U6 στην Ευρώπη θα ξεκινήσει αργότερα φέτος, λέει η εταιρεία.

Οι ακριβείς τιμές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες. Σε ένα πιο λεπτομερές κιτ τύπου που έχει δημοσιευτεί τώρα, η Aiways απαριθμεί προς το παρόν μόνο την παραλλαγή μπαταρίας 63 kWh που είναι γνωστή από το U5 για την Ευρώπη. Για υπενθύμιση: Στην Κίνα υπάρχει επίσης μια μπαταρία με 72 kWh, μια άλλη επιλογή με 88 kWh θα ακολουθήσει αργότερα. Στο γερμανικό δελτίο τύπου, η Aiways αναφέρει μόνο τους «πολλούς βαθμούς ελευθερίας στην ενσωμάτωση του δίσκου» που προσφέρει η πλατφόρμα MAS.

Η αυτονομία με την μπαταρία 63 kWh είναι 400 χιλιόμετρα σύμφωνα με το WLTP, ακριβώς ίδια με το U5. Αυτό είναι κάπως εκπληκτικό, καθώς το SUV coupé έχει σημαντικά καλύτερη τιμή cW 0,248 από το U5 με 0,29.

ai-ways.eu, ai-ways.eu (εγγραφές)