Το πρώτο MG4 Electric φτάνει στις ευρωπαϊκές ακτές

Η πρώτη παρτίδα των αυτοκινήτων MG4 Electric απεστάλη από την Κίνα στην Ευρώπη και έφτασε στο λιμάνι Zeebrugge του Βελγίου την περασμένη Παρασκευή. Η MG στοχεύει να λανσάρει πάνω από 1.000 μονάδες του ηλεκτρικού συμπαγούς μοντέλου ταυτόχρονα σε σχεδόν 20 ευρωπαϊκές χώρες και την Κίνα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, η μάρκα SAIC ανακοίνωσε σχέδια για την κυκλοφορία του MG4 Electric σε άλλες χώρες και περιοχές όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Μέση Ανατολή και η Νότια Αμερική το επόμενο έτος. Η MG Motor θα δραστηριοποιηθεί έτσι σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η MG Motor δέχεται κρατήσεις για το συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε όλη την Ευρώπη εδώ και μόλις τέσσερις εβδομάδες. Οι πρώτες 1.000 κρατήσεις για το MG4 Electric, οι οποίες θα οδηγήσουν σε δεσμευτικές αγορές, είναι εγγυημένο ότι θα παραδοθούν πριν από το τέλος του 2022, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Στα τέλη Ιουνίου, η MG Motor έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις ευρωπαϊκές αγορές και πριν από ένα μήνα επίσης τις πρώτες τιμές για τη Μεγάλη Βρετανία. Εκεί, το MG4 ξεκινά από τις 25.995 λίρες, που σήμερα ισοδυναμεί με περίπου 30.800 ευρώ. Η παραλλαγή με την μπαταρία των 64 kWh κοστίζει τουλάχιστον 28.495 λίρες (33.860 ευρώ). Ωστόσο, οι γερμανικές τιμές δεν είναι ακόμη γνωστές.

prnewswire.com