Το δίκτυο Intercharge ενσωματώνει γαλλικούς χειριστές σημείων χρέωσης

Το δίκτυο Intercharge της Hubject είναι πλέον μέρος του γαλλικού προγράμματος Advenir. Με την ένταξη σε αυτό το πρόγραμμα, οι Γάλλοι φορείς εκμετάλλευσης σημείων φόρτισης θα μπορούν να εγγραφούν στο δίκτυο Intercharge eRoaming. Στόχος της συμφωνίας συνεργασίας είναι να προσελκύσει περισσότερους Γάλλους φορείς ηλεκτροκίνησης.

Το Advenir είναι ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα χρηματοδότησης σταθμών φόρτισης στη Γαλλία και στοχεύει να χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση 125.000 σημείων φόρτισης σε εθνικό επίπεδο έως το 2025 με προϋπολογισμό 320 εκατ. ευρώ. Η Hubject λέει ότι με 71.000 σημεία φόρτισης μέχρι σήμερα, η Γαλλία διαθέτει μία από τις καλύτερες υποδομές φόρτισης για οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. «Η γαλλική κυβέρνηση κατέστησε δυνατή αυτή την εξέλιξη επιδοτώντας το κόστος δημιουργίας σημείων φόρτισης με το πρόγραμμα Advenir και θέτοντας την eRoaming προτεραιότητα στην εθνική στρατηγική της για κινητικότητα μηδενικών εκπομπών», εξηγεί η Hubject.

Η τρέχουσα καταχώρηση είναι «ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για το γαλλικό τοπίο ηλεκτροκίνησης», λέει ο Hubject. Η οικοδόμηση ενός ισχυρού δικτύου eRoaming με εξαιρετική διαλειτουργικότητα είναι υψίστης σημασίας κατά την άποψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Hubject, Christian Hahn: «Ήδη, η Hubject υποστηρίζει γαλλικούς CPOs να κλιμακωθούν διεθνώς, προσελκύοντας νέους διεθνείς παίκτες ηλεκτρικής κινητικότητας στη γαλλική αγορά. Πιστεύουμε ακράδαντα, υποστηρίζοντας την Advenir στην επίτευξη του στόχου της για 125.000 διασυνδεδεμένα σημεία φόρτισης, θα ενισχύσουμε τη γαλλική αγορά ως ηγέτη στη φόρτιση EV.

Μια βασική ομάδα εργαζομένων της γαλλικής Hubject είναι ήδη παρούσα στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια για να συνεργαστεί στενά με Γάλλους συνεργάτες όπως οι Chargemap, Freshmile, Total Energies, Modulo, SDEY και Syndicates of Burgundy. Ταυτόχρονα με τις πρόσφατα ιδρυθείσες θυγατρικές της Hubject στις ΗΠΑ και την Κίνα, η είσοδος στην Advenir αναμένεται τώρα να ανοίξει την πόρτα για παρόμοια αναδιάρθρωση της επιχειρησιακής παρουσίας της Hubject στη Γαλλία.

Εν τω μεταξύ, έργα φόρτισης όλων των ειδών είναι επιλέξιμα για το πρόγραμμα Advenir, που ιδρύθηκε το 2016 και διευθύνεται από την Avere-France: από άτομα που εγκαθιστούν ιδιωτικά σημεία φόρτισης στα σπίτια τους έως εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν σημεία φόρτισης στο χώρο εργασίας σε ένα κοινοτικό κτίριο, έως χειριστές σημείων φόρτισης (CPOs) που δημιουργούν δημόσια προσβάσιμα σημεία φόρτισης. Για να αποδείξει την επιτυχία του προγράμματος, το Advenir παρακολουθεί τις συναλλαγές χρέωσης όλων των υποστηριζόμενων σημείων φόρτισης.

«Η Avere-France είναι στην ευχάριστη θέση να έχει το Hubject ως μέλος της ένωσης μας. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε στην ενεργό συμβολή της Hubject στην αποστολή της Avere να επιταχύνει την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας στη Γαλλία. Επιπλέον, η Avere-France συγχαίρει τη Hubject για την ένταξη στο πρόγραμμα Advenir, ένα ζωτικό βήμα προς την ανάπτυξη ενός εθνικού δικτύου διαλειτουργικής υποδομής φόρτισης», λέει ο Antoine Herteman, Πρόεδρος της Avere.

hubject.com