Περισσότεροι φορτιστές Compleo και σέρβις για το Apcoa Parking UK

Η Apcoa Parking UK υπέγραψε σύμβαση πολλών εκατομμυρίων λιρών με την Compleo UK για την προμήθεια σταθμών φόρτισης της Apcoa Parking. Ως μέρος της υπάρχουσας συνεργασίας, η Compleo UK θα προμηθεύσει άλλους 1.000 σταθμούς φόρτισης AC μέχρι το τέλος του 2024.

Αυτό επεκτείνει περαιτέρω τη συνεργασία της Apcoa και της Compleo, η οποία έχει ήδη εγκαταστήσει 451 σταθμούς φόρτισης AC σε έξι δημόσιους χώρους στάθμευσης στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του δικτύου. Χωρίς να αποκαλύψει την ακριβή αξία της παραγγελίας, ο κατασκευαστής υποδομής φόρτισης με έδρα το Ντόρτμουντ είπε μόνο ότι πρόκειται για μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων.

Ο Γερμανός κατασκευαστής Compleo εστιάζει όλο και περισσότερο στην εξυπηρέτηση, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος Jörg Lohr σε συνέντευξή του με τους Γερμανούς συναδέλφους μας στο electrive.net. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Compleo παρέχει 24ωρη υπηρεσία με ειδικές ομάδες συντήρησης και υποστήριξης στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να «διασφαλίσει ιδιαίτερα υψηλή διαθεσιμότητα του δικτύου φόρτισης». Η επιτόπια εξυπηρέτηση ήταν επίσης σημαντική για τον πελάτη Apcoa.

«Η δέσμευση της Compleo για συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας φόρτισης και η υποστήριξη από την ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου καθιστούν την Compleo τον τέλειο συνεργάτη για το δίκτυο σημείων φόρτισης AC EV», δήλωσε ο Kim Challis, Regional Managing Director UK & I and Group ESG Director στην APCOA UK.

Κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου EBG, ο κατασκευαστής υποδομών φόρτισης Compleo εισήλθε στο χρηματιστήριο το 2020 και επένδυσε το κεφάλαιο που συγκεντρώθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξαγορά της start-up Wallbe, ενός πάροχου πλήρους υπηρεσιών λύσεων χρέωσης. Ταυτόχρονα, η Compleo απέκτησε επίσης την innogy eMobility Solutions.

Ο Valentin Scheltow, Διευθύνων Σύμβουλος της Compleo UK, αποκάλυψε: «Οι δύο οργανισμοί έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τώρα εργαζόμαστε ενεργά για το επόμενο έργο μας για ένα σημαντικό NHS Trust και 5 διαφορετικούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο».

Μόλις πριν από δύο μήνες, η Apcoa ανακοίνωσε σχέδια για εγκατάσταση έως και 100.000 νέων σταθμών φόρτισης EV στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων της έως το 2035. Η ευρωπαϊκή εταιρεία στάθμευσης διαχειρίζεται 1,8 εκατομμύρια θέσεις στάθμευσης σε 13 χώρες.

apcoa.co.uk