Οι υπερσυμπιεστές Tesla είναι ανοιχτοί σε τρίτους στην Ιταλία

Η Tesla έχει επίσης αρχίσει να ανοίγει σταθμούς Supercharger στην Ιταλία για ηλεκτρικά αυτοκίνητα άλλων εμπορικών σημάτων. Ο χάρτης Supercharger στην Ιταλία περιλαμβάνει τώρα επίσης τη σημείωση, “Αυτός ο Supercharger είναι ανοιχτός σε οχήματα Tesla και οχήματα εκτός Tesla με συμβατότητα CCS”.

Αυτό σημαίνει ότι σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, επιλεγμένοι γρήγοροι φορτιστές Tesla είναι πλέον προσβάσιμοι και σε μάρκες που δεν ανήκουν στην Tesla. Επίσημα, εξακολουθεί να είναι ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα για την αξιολόγηση της χρήσης Supercharger από οδηγούς που δεν ανήκουν στην Tesla, αλλά το πιλοτικό πρόγραμμα έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό μεμονωμένες τοποθεσίες. Ταυτόχρονα, δεν είναι απαραίτητα όλες οι τοποθεσίες Supercharger σε μια χώρα ανοιχτές σε μάρκες που δεν ανήκουν στην Tesla. μόνο ο χάρτης Supercharger της Tesla παρέχει πληροφορίες εδώ.

Η Tesla έχει επίσης αρχίσει να ανοίγει σταθμούς Supercharger στην Ιταλία για ηλεκτρικά αυτοκίνητα άλλων εμπορικών σημάτων. Ο χάρτης Supercharger στην Ιταλία περιλαμβάνει τώρα επίσης τη σημείωση “Αυτός ο υπερσυμπιεστής είναι ανοιχτός σε οχήματα Tesla και οχήματα εκτός Tesla με συμβατότητα CCS”.

Αυτό σημαίνει ότι σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, επιλεγμένοι γρήγοροι φορτιστές Tesla είναι πλέον προσβάσιμοι και σε μάρκες που δεν ανήκουν στην Tesla. Επίσημα, εξακολουθεί να είναι ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα για την αξιολόγηση της χρήσης του Supercharger από οδηγούς που δεν ανήκουν στην Tesla. Ωστόσο, το πιλοτικό πρόγραμμα έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό μεμονωμένες τοποθεσίες. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητα όλες οι τοποθεσίες Supercharger σε μια χώρα ανοιχτές σε μάρκες που δεν ανήκουν στην Tesla. μόνο ο χάρτης Supercharger της Tesla παρέχει πληροφορίες εδώ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 στην Ολλανδία, ακολουθούμενη από τη Νορβηγία, τη Γαλλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο στην πρώτη επέκταση και τη Γερμανία, τη Δανία, τη Φινλανδία, το Λουξεμβούργο και την Ελβετία στον δεύτερο γύρο. Εν τω μεταξύ, Η Ισλανδία περιλαμβάνεται πλέον στη λίστα της Teslaπου περιλαμβάνει πλέον και την Ιταλία.

Οι χρήστες χρειάζονται την εφαρμογή Tesla για να φορτίζουν τα οχήματα εκτός μάρκας στα Superchargers. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν το αντίστοιχο πάγκο και η χρέωση γίνεται μέσω της πιστωτικής κάρτας που είναι αποθηκευμένη στον απαραίτητο λογαριασμό Tesla. Η Tesla εισήγαγε πρόσφατα ευέλικτα τιμολόγια σε όλους σχεδόν τους υπερσυμπιεστές στην Ευρώπη.

teslarati.com, twitter.com