Οι πρώτες εικόνες του Smart #3 αποκαλύφθηκαν

Μια αίτηση εγγραφής στην Κίνα αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες και δεδομένα για το δεύτερο μοντέλο της μάρκας Smart. Δίπλα σε ένα τροποποιημένο αμάξωμα, το μοντέλο θα έχει επίσης τετρακίνηση με δεύτερο ηλεκτροκινητήρα και τουλάχιστον μία ακόμη επιλογή μπαταρίας.

Το δεύτερο μοντέλο μετά το Smart #1 θα ονομάζεται έτσι Smart #3 και θα είναι ένα μοντέλο SUV που μοιάζει με coupé που είναι μακρύτερο και φαρδύτερο αλλά χαμηλότερο από το Smart #1. Από καθαρά οπτικούς όρους, το μοντέλο μοιάζει περισσότερο με ένα συμπαγές αυτοκίνητο στο λευκό φόντο χωρίς αναφορά. Ωστόσο, τα γνωστά δεδομένα από την αίτηση εγγραφής διαψεύδουν αυτήν την εντύπωση: το Smart #3 έχει μήκος 4,40 μέτρα (δηλαδή 13 εκατοστά μακρύτερο από το #1), αλλά μόνο 1,55 μέτρα ύψος αντί για 1,63 μέτρα. Επιπλέον, το μεταξόνιο λέγεται ότι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στα 2,785 αντί για 2,75 μέτρα. Αυτό δίνει στο όχημα διαφορετικές αναλογίες σε σύγκριση με το κάπως ψηλό #1.

Η μονοκινητήρια έκδοση θα παράγει 200 ​​kW, όπως στο Smart #1. Προβλέπεται επίσης μια έκδοση με δεύτερο ηλεκτροκινητήρα μπροστά, που θα συνεισφέρει επιπλέον 115 kW. Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ηλεκτροκινητήρες θα προμηθεύονται από την Weirui Electric Auto Technology. Οι μπαταρίες NMC θα προέρχονται από τους προμηθευτές CALB και Sunwoda – αλλά τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για το μέγεθός τους. Το #1 είναι γνωστό ότι έχει 66 kWh.

Οι τιμές για το #1 στην Κίνα ξεκινούν από 190.000 γιουάν (περίπου 27.300 ευρώ) μετά τις επιδοτήσεις. Στη Γερμανία, το ηλεκτρικό SUV μήκους 4,27 μέτρων θα προσφέρεται από 41.490 ευρώ. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το #3 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

cnevpost.com