Οι βαθμολογίες Tritium ασχολούνται με την DC-America για την παροχή γρήγορων φορτιστών

Η Tritium της Αυστραλίας ανακοινώνει μια νέα συνεργασία στις ΗΠΑ με την DC-America. Η εταιρεία θα χρησιμοποιεί τώρα τους γρήγορους φορτιστές Tritium στο αρθρωτό σύστημα φόρτισής της. Η συμφωνία ευθυγραμμίζει επίσης το Tritium περαιτέρω με τις ευκαιρίες ομοσπονδιακής χρηματοδότησης.

Με την DC-America να προσφέρει στους πελάτες της το σύστημα φόρτισης εξοπλισμένο με τους γρήγορους φορτιστές PKM150 της Tritium, η εταιρεία συμμορφώνεται με τα ομοσπονδιακά πρότυπα «Buy American» και είναι επιλέξιμη για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Formula National Electric Vehicle Infrastructure (NEVI).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν καινοτόμο του κλάδου σε ένα σύστημα φόρτισης που κατασκευάζεται περήφανα στην Αμερική», δήλωσε η CEO της Tritium, Jane Hunter.

Το σύστημα της DC-America είναι αρθρωτό και βασίζεται σε ολίσθηση, επιτρέποντας ταχεία ανάπτυξη με ελάχιστη επιτόπια διακοπή και μια απλοποιημένη διαδικασία αδειοδότησης. Η εταιρεία προσθέτει ότι το σύστημά της ήταν κατάλληλο για διαδρόμους φόρτισης αυτοκινητοδρόμων με σταθμό Tritiums PKM που αποδίδει 150 kW.

«Σχεδιασμένος για οικονομικά αποδοτικές λειτουργίες και ανάπτυξη υποδομής, ο PKM150 είναι ο ιδανικός φορτιστής για να συνδυαστεί με το καινοτόμο σύστημα της DC-America», συνέχισε ο Hunter.

Όσον αφορά τη συμμόρφωση, η νέα συμφωνία είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις «Buy America» που ορίζονται από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ (FWHA) από τότε που η Tritium άνοιξε το νέο της εργοστάσιο στις ΗΠΑ στον Λίβανο, στο Τενεσί, τον Αύγουστο, το οποίο επίσης ενέκρινε ο Λευκός Οίκος.

Αυτό ήταν επίσης ως απάντηση στα προγράμματα NEVI, μέρος του Δικομματικού Νόμου για τις Υποδομές. Όπως αναφέρθηκε, το πρόγραμμα NEVI θα διαθέσει 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε διάστημα πέντε ετών για την ανάπτυξη ενός εθνικού δικτύου φορτιστών EV.

Εκτός από το ότι τα περισσότερα εξαρτήματα προέρχονται από τη Βόρεια Αμερική, οι κανόνες απαιτούν επίσης από τους σταθμούς φόρτισης EV που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση να χρησιμοποιούν γρήγορους φορτιστές DC και να διαθέτουν τουλάχιστον τέσσερις θύρες που μπορούν να φορτίζουν ταυτόχρονα με ισχύ 150 kW ή άνω.

«Όταν αποφασίζαμε ποιους φορτιστές να συνδυάσουμε με το σύστημά μας που είναι συμβατό με NEVI, το Tritium ήταν μια φυσική επιλογή», ​​δήλωσε ο πρόεδρος της DC-America Nathan Bowen. «Με μια φήμη που μιλάει από μόνη της, η Tritium είναι ένας ιδανικός συνεργάτης στις προσπάθειές μας να προσφέρουμε προσβάσιμη και βολική υποδομή φόρτισης σε ολόκληρη τη χώρα».

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναμένει ότι η χρηματοδότηση υποδομής θα βοηθήσει στην κατασκευή φορτιστών EV σε περισσότερα από 75.000 μίλια αυτοκινητόδρομου σε εθνικό επίπεδο.

Ούτε η Tritium ούτε η DC-America αποκάλυψαν λεπτομέρειες για τους αναμενόμενους όγκους.

tritiumcharging.com