Η VW Commercial Vehicles αρχίζει να κυκλοφορεί το αναγνωριστικό. Βόμβος

Περίπου μισό χρόνο μετά την έναρξη των προπωλήσεων, η Α.Δ. Buzz και η ταυτότητα. Το Buzz Cargo είναι πλέον διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της VW σε όλη τη Γερμανία. Ο πρώτος πελάτης έχει παραλάβει και την ταυτότητά του. Buzz Cargo στο κέντρο πελατών στο Ανόβερο.

Η πρώτη μονάδα που παραδόθηκε είναι μια λευκή ταυτότητα. Η Buzz Cargo, η οποία πήγε στη Wolfgang Kempe GmbH, έναν πάροχο πλήρεις υπηρεσίες για μπάνια και θέρμανση στο Isernhagen. Αμέσως μετά την παράδοση, το όχημα καλύφθηκε με το λογότυπο της εταιρείας και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει με τους υπαλλήλους του σέρβις στην ευρύτερη περιοχή του Ανόβερου.

«Αποφασίσαμε για την ταυτότητα. Το Buzz Cargo γιατί συνδυάζει τέλεια τη βιωσιμότητα και τον χώρο που χρειαζόμαστε», λέει ο επιχειρηματίας Wolfgang-Nils Kempe. «Εδώ και χρόνια ασχολούμαστε με σύγχρονες ιδέες γύρω από τη θέρμανση και με τεχνικές καινοτομίες, εγκαθιστώντας αντλίες θερμότητας και ηλιακά συστήματα. Επομένως, είναι σαφές ότι θέλουμε επίσης να στραφούμε σε εναλλακτικές διαδρομές για τα οχήματά μας».

Τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί wallbox στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για τη φόρτιση του ηλεκτρικού μεταφορέα. Είναι πιθανό να ακολουθήσουν περισσότερα σημεία φόρτισης, επειδή η Kempe λέει ότι θέλει να μετατρέψει πλήρως τον στόλο της σε ηλεκτροκίνητα οχήματα στο μέλλον. Ο στόλος της εταιρείας του αποτελείται σήμερα από οκτώ φορτηγά VWN. Εκτός από την ταυτότητα. Buzz Cargo που μόλις παραδόθηκε, ταυτότητα. Το Buzz Pro, δηλαδή η έκδοση επιβατικού αυτοκινήτου που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο ως πενταθέσια, έχει παραγγελθεί και ετοιμάζεται.

Είναι ήδη γνωστό ότι η VWN σχεδιάζει να παράγει περίπου 15.000 ID. Buzz στο εργοστάσιο του Ανόβερου φέτος. Ωστόσο, δεν θα πάνε όλα αυτά τα οχήματα στους πελάτες: Τα πρώτα 6.000 οχήματα θα πάνε στους εκθεσιακούς χώρους των αντιπροσώπων και ακολουθούν τα οχήματα πελατών. Τις τελευταίες ημέρες, έχει αυξηθεί ο αριθμός των φωτογραφιών στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με φορτηγά γεμάτα ταυτότητα. Buzz ή τα πρώτα οχήματα στους αντιπροσώπους. Με τις πρώτες παραδόσεις, είναι ξεκάθαρο ότι ολοκληρώνεται η τροφοδοσία των αντιπροσώπων με αυτοκίνητα επίδειξης και ότι θα υπάρξουν περισσότερες παραδόσεις σε εταιρικούς και ιδιώτες πελάτες.

Η Volkswagen Commercial Vehicles είχε δεχτεί δεσμευτικές παραγγελίες για το μοντέλο MEB της από τον Μάιο. Στη Γερμανία, η ταυτότητα της παραλλαγής επιβατικού αυτοκινήτου. Το Buzz Pro ξεκινά με ακαθάριστη τιμή καταλόγου 64.581 ευρώ. Η ταυτότητα. Η Buzz Cargo, από την άλλη, εισηγείται με καθαρή τιμή καταλόγου 45.740 ευρώ ή 54.430 ευρώ (μεικτά). Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι τιμές ξεκινούν από 57.115 £ για την ταυτότητα. Buzz Life, και στις 61.915 £ για την ταυτότητα. Στυλ Buzz.

Η VWN δεν δίνει μια τρέχουσα ενδιάμεση κατάσταση για τον όγκο της παραγγελίας στην ανακοίνωση κατά την πρώτη παράδοση. Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι είχαν ληφθεί 12.500 παραγγελίες, περισσότερες από τις μισές από αυτές για την έκδοση cargo. Στον ιστότοπο της VW UK, η εταιρεία πρόσθεσε επίσης μια δήλωση αποποίησης ευθύνης για να δικαιολογήσει την έλλειψη διαφάνειας ή προθεσμιών για τις παραδόσεις: «Η διαθεσιμότητα της κάμερας πλοήγησης και οπισθοπορείας ενδέχεται να είναι περιορισμένη λόγω ελλείψεων προμηθειών, ανάλογα με την ώρα που κάνετε την παραγγελία σας. Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων εξαρτημάτων, ιδίως για τους ημιαγωγούς, και των συνεχιζόμενων επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία. Να είστε βέβαιοι ότι εργαζόμαστε σκληρά για να βρούμε λύσεις σε ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας και να παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες στο τοπικό Van Centre, το οποίο θα είναι πάντα στην καλύτερη θέση για να σας κρατά ενήμερους με συγκεκριμένους χρόνους παραγωγής και παράδοσης.»

Με αναφορά του Sebastian Schaal, Γερμανία.

vwn-presse.de (στα γερμανικά), volkswagen-vans.co.uk (Διαμορφωτής ΗΒ)