Η Volkswagen Bank προσφέρει τώρα χρηματοδότηση υποδομής χρέωσης

Η Volkswagen Bank ξεκίνησε να χρηματοδοτεί υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η προσφορά απευθύνεται σε εταιρείες που θέλουν να ηλεκτροδοτήσουν τον στόλο των οχημάτων τους και πρέπει να εγκαταστήσουν την απαραίτητη υποδομή φόρτισης στα κεντρικά γραφεία της αντίστοιχης εταιρείας τους.

Τα δάνεια από 50.000 έως 250.000 ευρώ με διάρκεια και σταθερό επιτόκιο έως 20 χρόνια πρόκειται να εγκριθούν «γρήγορα και μη γραφειοκρατικά», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Τα υψηλότερα δάνεια θα χορηγούνται μετά από θετική αναθεώρηση του ισολογισμού.

Επιπλέον, η χρηματοδότηση της επένδυσης καλύπτει επίσης εργασίες στο κτίριο, τον υπάρχοντα εξοπλισμό λειτουργίας και το κόστος σύνδεσης. Ως μέρος της επένδυσης μπορεί να χρηματοδοτηθεί και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος ή δεξαμενής αποθήκευσης buffer. Επιπλέον, η Volkswagen Bank συμβουλεύει για την ενσωμάτωση πιθανών επιδοτήσεων και τις λαμβάνει εξαρχής υπόψη κατά τον προγραμματισμό της ατομικής χρηματοδότησης.

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Volkswagen Financial Services ξεκίνησε ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης που ονομάζεται «Electrification-as-a-service» (EaaS). Στόχος είναι η υποστήριξη της ηλεκτροκίνησης μεγάλων στόλων οχημάτων εμπορικής χρήσης.

Με το EaaS, οι πελάτες επωφελούνται από μια ενιαία προσφορά συμβουλευτικής και υλοποίησης από μία μόνο πηγή και πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου για το νέο προϊόν, αυτή η ολοκληρωμένη υπηρεσία γίνεται δυνατή μέσω της συνεργασίας με επιλεγμένους συνεργάτες.

vwfs.com