Η Sono & η Bosch συνεργάζονται για τη συντήρηση οχημάτων

Η Sono Motors και η Bosch συμφώνησαν να συνεργαστούν σε ένα κοινό δίκτυο συνεργείων σε όλη την Ευρώπη. Όλες οι υπηρεσίες για το επερχόμενο ηλιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Sono θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες στα συνεργεία που συμμετέχουν, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επισκευής, σέρβις, συντήρησης και εγγύησης.

Το σύνολο των 50 πιστοποιημένων τοποθεσιών Bosch Car Service θα διανεμηθεί για να καλύψει ομοιόμορφα μεγάλες πόλεις και αγροτικές περιοχές, σύμφωνα με τη Sono Motors. Θα ακολουθήσουν πρόσθετες εξουσιοδοτημένες τοποθεσίες στην περαιτέρω ανάπτυξη «προκειμένου να χαρτογραφηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Σε αυτά τα συνεργαζόμενα συνεργεία από το δίκτυο Bosch Car Service, η εκκίνηση θα εκπαιδεύσει το προσωπικό του συνεργείου εκ των προτέρων. Αυτό θα εξουσιοδοτήσει τα συνεργεία να πραγματοποιούν όλες τις επισκευές στους χώρους υψηλής τάσης, φωτοβολταϊκών και ασφάλειας. Εάν χρειαστεί, ωστόσο, θα υποστηρίζονται από την τεχνική υπηρεσία πεδίου της Sono Motors. Μόνο αυτά τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία επιτρέπεται να εκτελούν εργασίες επισκευής, εγγύησης και εκστρατείας.

Αυτά τα συνεργεία πρέπει να φέρουν μια πινακίδα με τις λέξεις “Sono Motors Service Partner” στην εξωτερική πρόσοψη. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει ένα εργαστήριο εύρεσης στη δική της ιστοσελίδα.

Μικρότερες εργασίες επισκευής που δεν εμπίπτουν στις προαναφερθείσες εργασίες επισκευής, εγγύησης και εκστρατείας μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από ανεξάρτητα συνεργεία κατόπιν αιτήματος. Για το σκοπό αυτό, η Sono ανακοινώνει ότι θα διαθέσει ένα εγχειρίδιο Sion σε μειωμένη μορφή σε όλα τα περίπου 22.000 ανεξάρτητα συνεργεία της Γερμανίας.

«Είμαστε περήφανοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με την Bosch Car Service, έναν επαγγελματία συνεργάτη για όλα τα αυτοκίνητα, η οποία πιστεύουμε ότι καταδεικνύει τη φήμη που κερδίζουμε ως OEM», λέει ο Laurin Hahn, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Sono Motors. «Η μάρκα Bosch αντιπροσωπεύει την κορυφαία ποιότητα και οι ειδικοί του συνεργείου στο Bosch Car Service εκτελούν τις εργασίες σέρβις και επισκευής σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Όλα αυτά καθιστούν τη Bosch έναν τέλειο συνεργάτη για τη Sono Motors, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη».

Στα τέλη Ιουλίου, η Sono Motors αποκάλυψε το σχέδιο παραγωγής του Sion, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Η παραγωγή του ηλιακού ηλεκτρικού αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023 στη Valmet Automotive στη Φινλανδία.

sonomotors.com