Η Schaeffler ανακοινώνει το κιτ επισκευής ηλεκτροκινητήρων αξόνων

Ο προμηθευτής αυτοκινήτων Schaeffler έχει αναπτύξει ένα κιτ επισκευής για ηλεκτρικούς κινητήρες αξόνων. Σύμφωνα με την εταιρεία, το «Schaeffler E-Axle RepSystem – G» είναι επί του παρόντος η μόνη λύση επισκευής που επιτρέπει στα συνεργεία να επισκευάζουν ηλεκτρικά κιβώτια ταχυτήτων αξόνων αντί να τα αντικαθιστούν πλήρως.

Το κιτ επισκευής για ηλεκτροκινητήρες αξόνων θα παρουσιαστεί στην Automechanika Frankfurt από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2022, όπου θα παρουσιαστεί χρησιμοποιώντας ένα VW e-Golf ως παράδειγμα. Δεν είναι σαφές από το δελτίο τύπου πότε το κιτ πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Στο περίπτερό της στον υπαίθριο χώρο της Agora, η εταιρεία με έδρα το Herzogenaurach σχεδιάζει να παρουσιάσει τον e-άξονα 800 volt μαζί με εξαρτήματα του οχήματος, όπως τα τελευταία ρουλεμάν τροχών TriFinity ή το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα iRWS. “Όλα θα είναι σχετικά με τα εργαστήρια αργά ή γρήγορα – και η Schaeffler θα παρέχει στην ανεξάρτητη αγορά aftermarket τις κατάλληλες λύσεις επισκευής εγκαίρως”, λέει η εταιρεία.

Η Schaeffler δεν παρέχει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τη λύση επισκευής στη δήλωση, αλλά δηλώνει μόνο γενικά ότι είναι καλά προετοιμασμένη για τις αυξανόμενες ανάγκες επισκευής υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων. «Η Schaeffler είναι καλά προετοιμασμένη για τις αυξανόμενες ανάγκες επισκευής υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων και πάντα έφερε νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία από τον αρχικό εξοπλισμό στην ανεξάρτητη αγορά ανεξάρτητων. Το να παραμείνουμε πιστοί σε αυτήν την προσέγγιση είναι ιδιαίτερα εμφανές φέτος – και τέλος πάλι σε προσωπική επαφή», λέει ο Jens Schüler, Διευθύνων Σύμβουλος της Schaeffler Automotive Aftermarket.

schaeffler.de