Η Revel λαμβάνει περισσότερη χρηματοδότηση για να χτίσει το Red Hook Superhub

Η εταιρεία ηλεκτρονικής κινητικότητας και υποδομής Revel με έδρα το Μπρούκλιν ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χρέους 50 εκατομμυρίων δολαρίων με την BlackRock Alternatives. Η Revel θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για τα Superhub ταχείας φόρτισης EV, τα οποία η εταιρεία θέλει να εγκαταστήσει σε αστικές περιοχές στις ΗΠΑ.

Η επένδυση ακολουθεί τον γύρο χρηματοδότησης 126 εκατομμυρίων δολαρίων της Series B της Revel που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και ηγήθηκε επίσης από την BlackRock μαζί με χρηματοδότες όπως η Toyota Ventures ή η Shell.

«Η ομάδα Climate Infrastructure της BlackRock ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης της Revel και η σημερινή
Η ανακοίνωση δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι στους κοινούς μας στόχους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Revel και
Συνιδρυτής Frank Reig. Πρόσθεσε ότι σχεδίαζαν «μια τεράστια επέκταση» του δικτύου Superhub, το οποίο αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει μια ναυαρχίδα, τη ζώνη επαναφόρτισης Red Hook, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Λεπτομερέστεροι στόχοι δεν αποκαλύφθηκαν.

Όσον αφορά τη ναυαρχίδα, η Revel έλαβε 200.000 δολάρια για την ανάπτυξη του έργου και σήμερα ανακοίνωσε περαιτέρω χρηματοδότηση. Η εταιρεία επιλέχθηκε ως βραβευμένος με το μεγάλο βραβείο για το Πρόγραμμα Βραβείων Καθαρών Μεταφορών της Νέας Υόρκης 85 εκατομμυρίων δολαρίων στην κατηγορία Electric Mobility Challenge. Η Revel και οι κοινοτικοί εταίροι της, Green City Force και Empire Clean Cities, θα λάβουν χρηματοδότηση 7 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του Red Hook Superhub με 20 υπερταχείς πάγκους φόρτισης EV και ένα κοινοτικό κέντρο που θα παρέχει εκπαίδευση για πράσινες θέσεις εργασίας στους κατοίκους. Η νέα τοποθεσία θα περιλαμβάνει ηλιακούς θόλους, έναν στόλο 30 ηλεκτρικών οχημάτων με δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων σε δίκτυο (V2G) και υποδομή αποθήκευσης ενέργειας από μπαταρίες.

Το Red Hook ήταν επίσης το σπίτι της πρώτης μονάδας εξυπηρέτησης μοτοποδηλάτων και ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας, που φέρεται να ιδρύθηκε το 2019, αλλά αργότερα αντιμετώπισε δυσκολίες όσον αφορά την οδική ασφάλεια. Η κυκλοφορία ενός στόλου ταξί Tesla στη Νέα Υόρκη παρείχε στη Revel περαιτέρω εμπόδια, αλλά ο ιστότοπος δείχνει ότι και οι δύο υπηρεσίες είναι πλέον ζωντανές και ενεργές.

«Καθώς η Revel συνεχίζει να επεκτείνει την πρόσβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα και να δημιουργεί τη φόρτιση EV
υποδομές που χρειάζονται οι Νεοϋορκέζοι, εστιάζουμε ιδιαίτερα σε γειτονιές όπως το Red
Άγκιστρο που έχουν καθυστερήσει πολύ για αυτού του είδους την επένδυση», δήλωσε ο Paul Suhey, συνιδρυτής της Revel &
ΕΡΩΤΟΛΟΓΩ.

revel.com (Μαύρη χρηματοδότηση), revel.com (Κόκκινος γάντζος), gorevel.com