Η Nissan με νέα πρωτοβουλία εξυπηρέτησης πελατών στο LA Auto Show

Η Nissan USA ανακοίνωσε σχέδια να κάνει τη μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό όχημα απλούστερη με την παρουσίαση της νέας πρωτοβουλίας εξυπηρέτησης πελατών «EV Carefree+» στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Η πρωτοβουλία παρέχει στους αγοραστές της Nissan Ariya και του Leaf ένα πακέτο all inclusive, που περιλαμβάνει προνόμια φόρτισης και συντήρησης.

Η πιο πιθανή αξία από την πρωτοβουλία είναι πιθανώς στη διασφάλιση υγείας της μπαταρίας, η οποία ορίζει ότι «Κάθε Nissan EV συνοδεύεται από εγγύηση μπαταρίας 8 ετών/100.000 μιλίων. Όταν έρθει η ώρα για σέρβις, το δίκτυο έμπειρων τεχνικών ηλεκτρικών οχημάτων της Nissan παρέχει ολοκληρωμένες εκθέσεις επιθεώρησης πολλαπλών σημείων, ειδικά για τα EV». Η προσφορά χρέωσης παρέχεται μέσω του δικτύου της EVGo στις ΗΠΑ, το οποίο θα έχει ως εξής δομή: Οι οδηγοί της Ariya θα λάβουν απεριόριστη δημόσια χρέωση ενός έτους με το EVgo, ενώ οι πελάτες του LEAF λαμβάνουν πίστωση χρέωσης 100 $ στο δίκτυο EVGo. Η συντήρηση για τα ηλεκτρικά οχήματα της Nissan περιλαμβάνεται για τρία χρόνια ή 36.000 μίλια.

«Εστιάζουμε στο να κάνουμε την ιδιοκτησία απρόσκοπτη για να ενθαρρύνουμε περισσότερους οδηγούς να σκεφτούν ένα EV από τη Nissan», δήλωσε ο Aditya Jairaj, μέχρι τώρα διευθυντής στρατηγικής μάρκετινγκ και πωλήσεων EV στη Nissan ΗΠΑ, προσθέτοντας: «Η προσθήκη του EV Carefree+ θα μας κάνει συναρπαστικά ηλεκτρικά οχήματα Ariya και LEAF ακόμα πιο ελκυστικά για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.»

Ταυτόχρονα, η Nissan USA ανακοίνωσε επίσης την ίδρυση του EV Transformation Office. Το EV Transformation Office είναι μια νέα ομάδα που θα επιβλέπει και θα επιταχύνει τον μετασχηματισμό στους βασικούς στρατηγικούς πυλώνες της ηλεκτροκίνησης και των συνδεδεμένων υπηρεσιών. Ο Aditya Jairaj προήχθη ως επικεφαλής του Γραφείου Μετασχηματισμού EV ως ανώτερος διευθυντής Στρατηγικής και Μετασχηματισμού EV. Προετοιμαζόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον καθώς πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις για να μεταμορφώσουμε γρήγορα την επιχείρησή μας», δήλωσε ο Mike Colleran, νέος ανώτερος αντιπρόεδρος, Nissan US Marketing and Sales. Και πρόσθεσε: «Με την αξιόπιστη ηγεσία του Aditya, την προσέγγιση του πελάτη με προτεραιότητα και τη νοοτροπία καινοτομίας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να μας οδηγεί προς ένα συναρπαστικό, βιώσιμο, ηλεκτρικό και συνδεδεμένο μέλλον».

nissannews.com, nissannews.com (Γραφείο Μεταμόρφωσης)