Η Micro Mobility παρουσιάζει δύο νέα Microlinos στο Παρίσι

Η ελβετική εταιρεία Micro Mobility έφερε δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στο Παρίσι. ένα εύκολο Microlino Lite για νεότερους πελάτες και το αμαξάκι παραλίας Microlino Spiaggina. Με πιο πρακτικούς όρους, υπάρχει επίσης η σειρά Microlino 2.0 στην οθόνη.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα οχήματα L6e, η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 45 χλμ/ώρα, επομένως οι οδηγοί δεν χρειάζονται πλήρη άδεια οδήγησης, αλλά άδεια κατηγορίας AM. Ονομάζεται Microlino Lite, αυτή η παραλλαγή του πιο ανεπτυγμένου Microlino 2.0 υποτίθεται ότι προσφέρει παρόμοια γκάμα με το μεγαλύτερο αντίστοιχό του και σχεδιάστηκε ως εναλλακτική λύση στα αυτοκίνητα, έτσι η εταιρεία.

Το κανονικό Microlino 2.0, που εκτίθεται επίσης στο Παρίσι, οδηγεί συνήθως έως και 90 χλμ/ώρα με αυτονομία 91, 177 και 230 χιλιομέτρων, αντίστοιχα, ανάλογα με το μέγεθος της μπαταρίας.

Η Micro Mobility σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του Microlino Lite το 2023, αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρεία ανέμενε ότι οι τιμές θα ήταν «ελαφρώς χαμηλότερες» από τις τρέχουσες €15.000.

Τώρα για το Microlino Spiaggina Concept εμπνευσμένο από αυτοκίνητα παραλίας της δεκαετίας του 1960, σύμφωνα με την εταιρεία. Ο χρωματικός συνδυασμός, συγκεκριμένα, θυμίζει το Fiat 600 Jolly. Το Microlino Spiaggina έχει λευκή και μπλε ριγέ υφασμάτινη οροφή και είναι ανοιχτή στα πλαϊνά και πίσω.

Η Micro Mobility στοχεύει σε παραγωγή μικρής σειράς το επόμενο καλοκαίρι και δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμολόγηση.

Πληροφορίες μέσω Dropbox.