Η Mercedes-Benz θα προσφέρει νέα μοντέλα EQ στις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ, η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πολλά νέα μοντέλα EQ για το μοντέλο έτους 2023. Με την προσθήκη των νέων μοντέλων, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι ακολουθεί το EQS Sedan με ακόμη περισσότερες πλήρως ηλεκτρικές επιλογές για πελάτες στις ΗΠΑ.

Το EQS Sedan επεκτείνει τη γκάμα του με την προσθήκη του EQS 450 4MATIC. Αυτό θα ενταχθεί στα υπάρχοντα EQS 450+ και EQS 580 4MATIC. Ταυτόχρονα, το EQE Sedan προσθέτει το EQE 350 4MATIC στη σειρά του, το οποίο θα ενταχθεί στα EQE 350+ και EQE 500 4MATIC. Θα υπάρχει επίσης μια έκδοση AMG του EQE. Το EQB 250+ SUV θα ενταχθεί στη σειρά EQB ως η έκδοση μεγάλης εμβέλειας.

Η Mercedes λέει ότι το νέο EQE Sedan «προσφέρει μια δυναμική οδηγική εμπειρία και μια ολοκληρωμένη γκάμα συνδεδεμένων υπηρεσιών». Αυτό αντιπροσωπεύει το δεύτερο μοντέλο που βασίζεται στην premium ηλεκτρική αρχιτεκτονική (EVA2).

Το SUV EQS θα αντιπροσωπεύει την τρίτη σειρά μοντέλων που θα κατασκευαστεί με βάση την ειδικά σχεδιασμένη αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων της Mercedes-EQ. Η Mercedes λέει ότι το EQS SUV θα διαθέτει «καινοτόμα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, άνεση και πολυτελή ραντεβού για έως και επτά επιβάτες».

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Mercedes-Benz έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή του SUV EQS. Το παρακλάδι SUV του πλήρως ηλεκτρικού EQS παράγεται τώρα στο εργοστάσιο των ΗΠΑ στην Tuscaloosa για τις παγκόσμιες αγορές. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε ήδη τις πωλήσεις της πριν από μερικές εβδομάδες. Όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα θα παραδοθούν στα «τέλη του 2022».

mbusa.com