Η Lucid Motors ανοίγει κατάστημα στην Ελβετία

Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Lucid Motors άνοιξε το πρώτο της κατάστημα πωλήσεων στην Ελβετία. Το Lucid Studio στο Cours de Rive 10 στη Γενεύη είναι η δεύτερη τοποθεσία της εταιρείας στην Ευρώπη μετά το κατάστημα στο Μόναχο, το οποίο άνοιξε τον Μάιο του 2022.

Περαιτέρω επέκταση στην Ευρώπη σχεδιάζεται για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων τοποθεσιών σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις εκτός από τη Γενεύη και το Μόναχο. «Η ανταπόκριση στο Lucid στην πρόσφατη εκδήλωση προεπισκόπησης στη Ζυρίχη ήταν τεράστια, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη μοναδική αγκαλιά της χώρας της πολυτέλειας, της καινοτομίας και του περιβάλλοντος», δήλωσε ο Zak Edson, αντιπρόεδρος πωλήσεων και υπηρεσιών στον Όμιλο Lucid. Πρόσθεσε ότι έβλεπε έναν αυξανόμενο αριθμό κρατήσεων της Lucid Air στην Ελβετία.

Σύντομα, οι κάτοχοι κρατήσεων θα μπορούσαν επίσης να λάβουν το ηλεκτρικό σεντάν. Η Lucid αναμένεται να παραδώσει τα πρώτα οχήματα στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2022, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση. Οι πελάτες στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μονακό, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη λίστα αναμονής για το Lucid Air σε Pure, Touring και Grand Touring παραλλαγές.

Ο Lucid δεν αναφέρει το δεύτερο μοντέλο της εταιρείας, το ηλεκτρικό SUV Gravity, στην ανακοίνωση για την τοποθεσία στην Ελβετία. Ο Lucid είχε πρόσφατα ανακοινώσει ότι οι κρατήσεις θα ήταν δυνατές από το 2023. Επιπλέον, δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Η εταιρεία είχε ήδη παρουσιάσει την ιδέα της για καθαρές άμεσες πωλήσεις και τις τοποθεσίες που ονομάζονται «Lucid Studios» τον Μάρτιο του 2020. Εκείνη την εποχή, ο πρώτος από αυτούς τους εκθεσιακούς χώρους άνοιξε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Νιούαρκ της Καλιφόρνια.

lucidmotors.com