Η LG Chem & η Korea Zinc ανακοινώνουν τη συνεργασία εξαρτημάτων

lg-chem-batteriezelle-battery-cell

Η LG Chem ανακοίνωσε μια συνεργασία με ένα νοτιοκορεατικό χυτήριο μη σιδηρούχων μετάλλων, το Korea Zinc, για να συνεργαστούν για μια σταθερή προμήθεια εξαρτημάτων μπαταριών EV στη Βόρεια Αμερική.

Η LG Chem υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την Korea Zinc για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική συνεργασία, συμπεριλαμβανομένης της κοινής εξερεύνησης μετάλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή υλικών καθόδου. Η συνεργασία θα γίνει με ανταλλαγή μετοχών μεταξύ των δύο εταιρειών, συνολικής αξίας 257,6 δισεκατομμυρίων γουόν (190,5 εκατομμύρια δολάρια). Η ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου η LG Chem παρουσίασε ένα σχέδιο 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του πρώτου της εργοστασίου καθόδου στην πολιτεία του Τενεσί.

Σύμφωνα με την LG Chem, η συνεργασία θα δημιουργήσει μια τεράστια συνέργεια στην εξασφάλιση μιας σταθερής αλυσίδας εφοδιασμού υλικών μπαταριών, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τήξης της Korea Zinc που επιτρέπει την ανάκτηση μετάλλων και την κατασκευή μετάλλων υψηλής καθαρότητας.

yna.co.kr