Η Kroger αυξάνει την προσφορά φόρτισης EV σε όλα τα καταστήματα των ΗΠΑ

αναβοσβήνει-φόρτιση-ladestation-charging-station

Η αμερικανική εταιρεία λιανικής παντοπωλείου Kroger λέει ότι αύξησε την ανάπτυξη φορτιστή EV στα καταστήματά της στην Αμερική καθώς δοκίμαζε και εγκατέστησε σταδιακά τις εγκαταστάσεις από τις Blink, Electrify America, EVgo, Tesla και Volta. Το σχέδιο είναι να φέρει εκατοντάδες ακόμη σταθμούς φόρτισης σε καταστήματα σε επιλεγμένες αγορές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέχρι στιγμής, η Kroger ισχυρίζεται ότι έχει εγκαταστήσει πάνω από 350 φορτιστές σε Αριζόνα, Καλιφόρνια, Κολοράντο, Τζόρτζια, Ιντιάνα, Νεβάδα, Όρεγκον, Τέξας, Γιούτα και Ουαϊόμινγκ και αναμένει να εξοπλίσει αρκετές ακόμη τοποθεσίες μέχρι το τέλος του έτους. Οι μελλοντικές τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Οχάιο, το Ιλινόις, το Κεντάκι, το Μίσιγκαν, το Τενεσί και τη Βιρτζίνια.

Η εταιρεία δεν αναλύει τον αριθμό των σταθμών φόρτισης AC ή DC, αλλά ισχυρίζεται ότι οι επιλογές κυμαίνονταν «σε ευελιξία», με τους χρόνους φόρτισης να κυμαίνονται από δέκα λεπτά έως τις περισσότερες συνεδρίες με μέσο όρο περίπου 30 λεπτά ανά όχημα.

Για να βρει μια τοποθεσία φόρτισης, η Kroger ζητά από τους πελάτες να περάσουν απευθείας από τον ιστότοπο του παρόχου, π.χ. Blink, Electrify America, EVgo, Tesla και Volta απευθείας.

Η Kroger έχει 2.800 καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων με διαφορετικά ονόματα όπως τα πολυκαταστήματα Kroger, Ralphs, Dillons, QFC, City Market και Fred Meyer. Η εταιρεία πουλάει επίσης βενζίνη σε πάρκινγκ από το 1998 και, το 2015, λειτούργησε 1.423 κέντρα καυσίμων σούπερ μάρκετ. Η σημερινή δήλωση δεν ανέφερε, ωστόσο, εάν τα εν λόγω πρατήρια καυσίμων θα περιλαμβάνουν στο μέλλον σταθμούς φόρτισης EV ή πώς λάμβανε τις αποφάσεις για την εγκατάσταση εξοπλισμού EV.

kroger.com