Η Jaguar παρουσιάζει το I-Pace 2024 με σχεδιαστικές ενημερώσεις

Η Jaguar αποκάλυψε τη νέα χρονιά μοντέλου του πρώτου και μέχρι στιγμής μοναδικού ηλεκτρικού μοντέλου, του I-Pace. Το ηλεκτρικό SUV λαμβάνει μια σειρά από μικρότερες ενημερώσεις στο σχεδιασμό και τον εξοπλισμό.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Jaguar, το μοντέλο του 2024 θα έχει «πιο διακριτικό σχεδιασμό, πλουσιότερες προδιαγραφές». Για παράδειγμα, η κλειστή μπροστινή μάσκα έχει επανασχεδιαστεί και το προηγουμένως προαιρετικό «Black Pack» με μαύρες σχεδιαστικές πινελιές και τροχούς με διαμάντι αποτελούν πλέον μέρος του βασικού εξοπλισμού για το MY24 I-Pace.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι ότι τα μοντέλα με ζάντες 22 ιντσών διαθέτουν «διακριτική πίσω αεροτομή» στο καπό του χώρου αποσκευών. Επιπλέον, ένα φινίρισμα σατινέ βαφής είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά στο I-Pace. «Η προσθήκη ενός σατινέ φινιρίσματος για το Eiger Grey και τα νέα εξαιρετικά μεταλλικά χρώματα Carpathian Grey δίνει στο I-PACE μια εκλεπτυσμένη, σύγχρονη εμφάνιση», γράφει η Jaguar.

Η τετρακίνηση με 294 kW (τα 400 hp που δίνει το όνομά του στο EV400) και μια μπαταρία 90 kWh παραμένουν αμετάβλητα. Η Jaguar I-Pace 2024 είναι διαθέσιμη για παραγγελία τώρα. Οι τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από 69.995 £ για το I-Pace EV400 R-Dynamic S και ολοκληρώνονται από 79.995 £ για το I-Pace 400 Sport.

jaguar.com, jaguar.co.uk (διαμορφωτής)