Η GKN Automotive παρουσιάζει νέο πάγκο δοκιμών μετάδοσης κίνησης

Η GKN Automotive έχει αναπτύξει έναν νέο πάγκο δοκιμών για εξαρτήματα κινητήρων ηλεκτρικών οχημάτων. Σύμφωνα με το GKN, ο νέος πάγκος δοκιμών σε πραγματικό χρόνο στο χώρο του Offenbach μπορεί να χειριστεί τις ακραίες δυνάμεις κίνησης και την υψηλότερη ροπή των ηλεκτροκίνητων κινητήρων.

Οι συμβατικοί πάγκοι δοκιμών δεν είναι σε θέση να χαρτογραφήσουν τις υψηλές απαιτήσεις για τις δοκιμές του άξονα μετάδοσης κίνησης τελευταίας γενιάς, είπε. Ο νέος πάγκος δοκιμών είναι πλέον σε θέση να ελέγχει συγκεκριμένα δεδομένα φορτίου που παρέχονται από τον πελάτη, καθώς και να ελέγχει δυναμικά την ταχύτητα και τη ροπή. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσομοίωση της περιστροφής του κινητήριου τροχού και άλλων περίπλοκων σεναρίων.

Επιπλέον, η GKN Automotive λέει ότι έχει ήδη παραδώσει συστήματα eDrive για περισσότερα από δύο εκατομμύρια ηλεκτροκίνητα οχήματα σε όλο τον κόσμο. Η αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα έδωσε τη δυνατότητα στην GKN να επεκτείνει τη γκάμα και τον όγκο των προϊόντων της για υπάρχοντες πελάτες, καθώς και να στοχεύσει νέους παίκτες στον κλάδο, ανέφερε.

Πιο πρόσφατα, η GKN Automotive παρουσίασε τον μετατροπέα επόμενης γενιάς, ο οποίος είναι συμβατός με τεχνολογία 800 V. Η εταιρεία είπε ότι ο νέος μετατροπέας 800 volt θα προσφέρει αύξηση ισχύος 20 τοις εκατό σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Εκτός από την αύξηση ισχύος, η πυκνότητα ισχύος έχει επίσης αυξηθεί κατά 50 τοις εκατό και η αναλογία ισχύος προς βάρος κατά 60 τοις εκατό και η περιεκτικότητα σε χαλκό μειώθηκε κατά 63 τοις εκατό.

gknautomotive.com, gknautomotive.com (ορόσημο)