Η General Motors χαστουκίζει υψηλότερες τιμές στο Bolt

Η General Motors αυξάνει την τιμή των Chevrolet Bolt και Bolt EUV κατά εκατοντάδες δολάρια. Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία είπε σε δημοσίευμα του Ντιτρόιτ ότι οι αυξημένες πιέσεις στις τιμές σε ολόκληρο τον κλάδο κατέστησαν αναγκαίες τις αυξήσεις τιμών.

Το 2023 Bolt EV έχει τώρα μια αυξημένη τιμή εκκίνησης που έχει αυξηθεί κατά $900 σε $27.495, η οποία περιλαμβάνει μια χρέωση προορισμού. Το Bolt EUV, το οποίο είναι ένα στυλ SUV του αυτοκινήτου, έχει αυξηθεί κατά 600 $ σε αρχική τιμή 28.795 $. Η κίνηση ήρθε περίπου έξι μήνες αφότου η αυτοκινητοβιομηχανία μείωσε τις τιμές εισόδου και για τα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα κατά περίπου 6.000 δολάρια.

«Λόγω των συνεχιζόμενων πιέσεων τιμολόγησης που σχετίζονται με τη βιομηχανία, το Chevy Bolt EV και το EUV θα δουν μέτριες αυξήσεις τιμών ξεκινώντας από το 2023, αλλά αναμένουμε ότι θα παραμείνει το πιο προσιτό EV της Αμερικής», δήλωσε ο Cody Williams, εκπρόσωπος της Chevrolet, σε δήλωση στην Detroit Free Press. «Η Chevrolet παραμένει αφοσιωμένη στον μακροχρόνιο ρόλο της να παρέχει πραγματική αξία. Αναμένουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε το ρεκόρ πωλήσεων που είδαμε το 2022», είπε στο αμερικανικό έντυπο.

freep.com