Η EVgo παραγγέλνει φορτιστές από την Delta Electronics

Η εταιρεία υποδομής φόρτισης των ΗΠΑ EVgo έχει συνάψει σύμβαση με την Delta Electronics για την προμήθεια 1.000 στηλών γρήγορης φόρτισης. Οι συσκευές Delta για το EVgo θα είναι κυρίως στήλες HPC με ισχύ έως 350 kW και λειτουργικότητα κοινής χρήσης ισχύος.

Το ακριβές μοντέλο πόλων φόρτισης δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση. Στον ιστότοπο προϊόντων της, η Delta Americas μέχρι στιγμής αναφέρει μόνο φορτιστές DC με μέγιστο όριο 150 kW. Οι άλλοι ιστότοποι της Delta αναφέρουν επίσης το UFC 200 με ισχύ φόρτισης 200 kW ως το πιο ισχυρό μοντέλο μέχρι σήμερα.

Η EVgo θα χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της Delta για διάφορα έργα, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ανακοινωθέντος έργου της EVgo με τη General Motors και την Pilot Company. Ωστόσο, όλα τα σημεία φόρτισης θα ενσωματωθούν στο δίκτυο φόρτισης «eXtend» της EVgo.

«Το EVgo είναι αφοσιωμένο στο να κάνει τη φόρτιση EV βολική και αξιόπιστη για όλους, γεγονός που καθιστά κρίσιμο το δίκτυό μας να αποτελείται από φορτιστές υψηλής ποιότητας που υποστηρίζονται από ιστορικό καινοτομίας, αξιοπιστίας και πρωτοπορίας στην τεχνολογία», λέει η Cathy Zoi, Διευθύνουσα Σύμβουλος της EVgo.

evgo.com, delta-americas.com (σελίδα προϊόντος)