Η Everrati εγκαινιάζει την επιχειρηματική μονάδα μηχανικής

Η βρετανική εταιρεία μετατροπών Everrati, η οποία ειδικεύεται στις ηλεκτρικές μετατροπές εικόνων αυτοκινήτων, δημιούργησε μια νέα επιχειρηματική μονάδα: Η μονάδα εξυπηρέτησης θα βοηθήσει τους πελάτες B2B να αναπτύξουν τα δικά τους εξειδικευμένα και πολυτελή ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το πρώτο έργο της Everrati μαζί με την καλιφορνέζικη εταιρεία Superformance είναι, όπως αναφέρθηκε το περασμένο καλοκαίρι, μια ηλεκτροκίνητη έκδοση του θρυλικού Ford GT40. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από αυτό και άλλα έργα μετατροπής για κλασικά και vintage οχήματα πρόκειται τώρα να διατεθεί σε εμπορικούς πελάτες.

Το τμήμα «Everrati Advanced Technologies» (EAT) χρησιμοποιεί τις δοκιμασμένες πλατφόρμες Everrati για συστήματα ηλεκτροκίνησης ως σημείο εκκίνησης και προσφέρει συμβουλές για μια σειρά λύσεων ηλεκτροκίνησης, σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτά περιλαμβάνουν αρχικές ιδέες, αναλύσεις και μελέτες σκοπιμότητας, αλλά και την παροχή ενός συστήματος μετάδοσης κίνησης EV με το κλειδί στο χέρι με προσαρμοσμένο λογισμικό από την EAT.

Με άλλα λόγια, η Everrati θέλει να προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης, μηχανικής και συμβουλευτικής παραγωγής μέσω της θυγατρικής της. Αυτά θα επιτρέψουν στους πελάτες να αναπτύξουν «σχεδόν οποιαδήποτε προσαρμοσμένη λύση ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης θέλουν», σύμφωνα με την υπόσχεση.

Η Everrati δηλώνει ότι η εσωτερική της προσέγγιση ανάπτυξης και δοκιμών μπορεί να εφαρμοστεί σε «σχεδόν κάθε τύπο οχήματος». Η γκάμα περιλαμβάνει την τοποθέτηση του e-drive στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ως μεσαίο μοτέρ ή ακόμα και ως διάταξη πίσω κινητήρα.

«Η φήμη της Everrati βασίζεται στη δική μας ιδιόκτητη τεχνολογία πλατφόρμας EV ποιότητας OEM σε συνδυασμό με τις δεξιότητες της ομάδας μας – πολλοί από τους οποίους κατείχαν ανώτερες μηχανικές θέσεις σε κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων», δήλωσε ο Justin Lunny, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Everrati. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τα ίδια επίπεδα τεχνογνωσίας σε εξειδικευμένες μάρκες και μάρκες πολυτελών οχημάτων για να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες των ηλεκτρικών εμπορικών πελατών μας». Οι πελάτες περιλαμβάνουν νεοφυείς επιχειρήσεις καθώς και καθιερωμένες μάρκες, προσθέτει ο Lunny.

Πηγή: Πληροφορίες μέσω email