Η Electrify America & Canada ενημερώνει τις ονομασίες φορτιστών τους

Η Electrify America και η Electrify Canada, οι θυγατρικές υποδομές φόρτισης της Volkswagen στη Βόρεια Αμερική, εισάγουν ένα νέο σύστημα ετικετών στους σταθμούς ταχείας φόρτισης τους για να βοηθήσουν τους πελάτες να διακρίνουν μεταξύ τους.

Οι γρήγοροι φορτιστές Electrify America & Canada CCS με χωρητικότητα 150 kW θα φέρουν στο μέλλον την ετικέτα «Ultra-Fast» και οι γρήγοροι φορτιστές CCS με χωρητικότητα 350 kW θα φέρουν την ετικέτα «Hyper-Fast». Επιπλέον, θα υπάρχει οπτικοποίηση με εντυπωσιακά χρώματα και σύμβολα για ευκολότερη αναγνώριση: Οι σταθμοί φόρτισης 350 kW «Hyper-Fast» θα επισημαίνονται με μια πράσινη ετικέτα και τρία σύμβολα αστραπής και οι φορτιστές «Ultra-Fast» 150 kW. με μια μπλε-πράσινη ετικέτα και δύο σύμβολα αστραπής. Οι σταθμοί φόρτισης CHAdeMO 50 kW της εταιρείας θα έχουν μπλε ετικέτα με έναν κεραυνό.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Electrify America και η Electrify Canada καθιστούν τα ονόματα «Ultra-Fast» και «Hyper-Fast» διαθέσιμα για χρήση από όλους τους παρόχους υποδομής φόρτισης. Η πρόθεση είναι να «θέσουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο», σύμφωνα με την έκδοση. Το νέο σύστημα ετικετών θα κυκλοφορήσει σε όλους τους υπάρχοντες και νέους σταθμούς φόρτισης της Electrify America και της Electrify Canada από αυτό το φθινόπωρο. Στο μέλλον, θα υπάρχει επίσης νέα τεχνολογία «ισορροπημένης ισχύος» για φορτιστές 350 kW σε ορισμένες τοποθεσίες: Εάν η ισχύς για δύο στύλους φόρτισης προέρχεται από έναν πίνακα, και τα δύο μπορούν να φορτίσουν είτε δύο ηλεκτρονικά αυτοκίνητα ταυτόχρονα στα 150 kW το καθένα ή ένα μόνο στα πλήρη 350 kW όταν ο διπλανός στύλος δεν χρησιμοποιείται.

«Θέλουμε να βοηθήσουμε στη διευκόλυνση της μετάβασης στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, μεταφράζοντας τις βαθμολογίες κιλοβάτ σε απλούστερα ονόματα όπως Υπερ-γρήγορο και Εξαιρετικά γρήγορο με αντίστοιχα χρώματα που θα τους βοηθήσουν να κάνουν μια επιλογή στον φορτιστή», δήλωσε ο Robert Barrosa, ανώτερος διευθυντής, πωλήσεων, επιχειρηματικής ανάπτυξης και μάρκετινγκ των Electrify America και Electrify Canada. «Καθώς οι πωλήσεις EV συνεχίζουν να αυξάνονται, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους πάντες για το πόσο εύκολη μπορεί να είναι η δημόσια φόρτιση, διασφαλίζοντας την άνεση των καταναλωτών με την αλλαγή. Δεν θα πρέπει να απαιτείται αριθμομηχανή για να υπολογίσει ποια ισχύς εξόδου του φορτιστή μπορεί να ταιριάζει καλύτερα με τις δυνατότητες του EV τους.»

Η Electrify America είχε πρόσφατα επίσης έναν νέο επενδυτή στο διοικητικό συμβούλιο της με τον γερμανικό τεχνολογικό γίγαντα Siemens. Πέρα από τις επενδυτικές δραστηριότητες, δύο εταιρείες σχεδιάζουν μια στρατηγική συνεργασία στις ΗΠΑ. «Η μοναδική μας ικανότητα να συνδυάζουμε χρηματοοικονομική και τεχνολογική τεχνογνωσία βοηθά στην εκπλήρωση της δέσμευσης της Siemens να απελευθερώσει βασικές βιομηχανίες, να επιταχύνει τη στροφή προς τη βιώσιμη κινητικότητα και να το κάνει με τρόπο προσβάσιμο για όλους», δήλωσε η Veronika Bienert, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Siemens Financial. Υπηρεσίες, τότε.

electrifyamerica.com, electrifyamerica.com (PDF)