Η Electreon και η CTG υπογράφουν μνημόνιο συνεργασίας για τη χρέωση

Η Electreon υπέγραψε μνημόνιο συμφωνίας για την πώληση των υπηρεσιών της ασύρματης φόρτισης EV στην CTG, τη μεγαλύτερη εταιρεία εκμετάλλευσης στόλων λιμουζινών και μοναδικών υπηρεσιών μεταφοράς στην περιοχή της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας.

Ο τρέχων στόλος της CTG καλύπτει πάνω από 2.800 λιμουζίνες και ταξί, τα οποία σχεδιάζει να μεταβεί σε ηλεκτρικά οχήματα στο εγγύς μέλλον για να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και το λειτουργικό κόστος. Αυτή είναι η πρώτη εγκατάσταση πώλησης και ασύρματης φόρτισης EV της Electron στις περιοχές της Νέας Υόρκης και του Λας Βέγκας και επεκτείνεται σε άλλα πρόσφατα έργα της στις ΗΠΑ στο Μίσιγκαν και τη Γιούτα.

Η επιλογή για τον συνεργάτη φόρτισης έγινε μετά από αξιολόγηση κόστους, όπου διαπιστώθηκε ότι «η CTG επέλεξε τις υπηρεσίες ασύρματης φόρτισης EV της Electreon για να μειώσει το κόστος εκ των προτέρων, να εξοικονομήσει χώρο στις αστικές περιοχές λειτουργίας, να αποφύγει τους οπτικούς κινδύνους και τους κινδύνους ασφάλειας των αγώγιμων σταθμούς φόρτισης και διασφαλίζει την απλή και συνεχή λειτουργία των στόλων της με ηλεκτρικές λιμουζίνες». Χρησιμοποιώντας το Electreon’s Charging as a Service, η CTG βεβαιώνει ότι θα μπορεί να πληρώνει ανά όχημα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους εγκατάστασης ασύρματων φορτιστών, συντήρησης, υποστήριξης και υπηρεσιών λογισμικού. Επιπλέον, «ως μέρος του ΜΣ, η CTG θα συνδέσει επίσης την Electreon με τους κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων της για να υποστηρίξει την ενσωμάτωση των συστημάτων και δεκτών οχημάτων της Electreon που επιτρέπουν στα EV να φορτίζουν ασύρματα».

Αρχικά, η CTG θα αγοράσει τις υπηρεσίες στατικής φόρτισης της Electron για τις περιοχές λειτουργίας της στο Λας Βέγκας, οι οποίες αργότερα θα επεκταθούν σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία. Στη συνέχεια, η συνεργασία θα επεκταθεί από εκεί, καθώς και θα διαφοροποιηθεί για να επιτρέψει πιο αποτελεσματικές διαδικασίες χρέωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το CTG και δείξουμε πώς η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μας μπορεί να κλιμακωθεί για να υποστηρίξει μεγάλους ηλεκτρικούς στόλους σε πολλές γεωγραφικές περιοχές», δήλωσε ο CEO της Electreon, Oren Ezer. «Τόσο η Νέα Υόρκη όσο και το Λας Βέγκας αποτελούν αγορές προτεραιότητας για εμάς—είναι πυκνά αστικά κέντρα με ηγετική θέση που έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τη μετάβαση σε στόλους αποκλειστικά ηλεκτρικών. Συνεργαζόμενοι με πολύ σεβαστές και παγκόσμιες εταιρείες όπως η CTG, μπορούμε να επεκταθούμε σε νέες αγορές και να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την υιοθέτηση της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης EV μας στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό.»

Η ElectReon δεν βρήκε μόνο δημοτικότητα για την τεχνολογία επαγωγικής φόρτισής της στους χειριστές στόλου: πιο πρόσφατα, η Stellantis & Iveco χρησιμοποίησαν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης σε δοκιμές, ενώ το έργο Smartroad στο Gotland συνεχίζει να επεκτείνεται. Το πρώτο συμβόλαιο της ElectReon ήρθε για ένα σύστημα χρέωσης λεωφορείων στο Τελ Αβίβ.

businesswire.com