Η BYD είπε ότι έχει 700.000 καθυστερημένες παραγγελίες οχημάτων

Παρά την αυξανόμενη παραγωγική ικανότητα, ο χρόνος αναμονής για τους πελάτες της BYD δεν έχει μειωθεί λόγω του συνεχώς αυξανόμενου ανεκτέλετου παραγγελιών. Επί του παρόντος, ο Κινέζος κατασκευαστής λέγεται ότι έχει μη εκκρεμείς παραγγελίες 700.000 οχημάτων.

Αυτό ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Wang Chuanfu σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο τρέχων χρόνος αναμονής για τους πελάτες που θα έκαναν μια παραγγελία τώρα λέγεται ότι είναι τέσσερις έως πέντε μήνες.

Οι διακοπές ρεύματος λόγω της υπερβολικής ζέστης και των περιορισμών του Covid επηρέασαν επίσης τις παραδόσεις οχημάτων τον Αύγουστο. Ωστόσο, η BYD μπόρεσε να πουλήσει 174.915 Νέα Ενεργειακά Οχήματα (στην περίπτωση των BYD BEV και PHEV) τον περασμένο μήνα, που είναι ένα νέο ρεκόρ αύξηση 184,84 τοις εκατό από τις 61.409 μονάδες πριν από ένα χρόνο και αύξηση κατά 7,62 τοις εκατό από 162.530 μονάδες Ιούλιος. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ο κινέζος κατασκευαστής στοχεύει να αυξήσει τις μηνιαίες παραδόσεις του σε 280.000 μονάδες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BYD χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση της έκπτωσης φόρου για τα ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ ως μεροληπτική. Εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίσει να επιμένει σε αυτήν την πολιτική, η BYD θα εξετάσει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει προσωρινά την αγορά των ΗΠΑ.

Όσον αφορά την ανάπτυξη της αγοράς στο εξωτερικό, η BYD θα καταστήσει την Ευρώπη έναν από τους κύριους στόχους της. Το σχέδιο είναι φέτος να βγει στην αγορά με τρία ηλεκτρονικά μοντέλα. Στη Γερμανία και τη Σουηδία, τα μοντέλα BYD θα πωλούνται σε συνεργασία με τον Όμιλο Hedin. Αυτό θα περιλαμβάνει επίσης πραγματικούς αντιπροσώπους, όχι μόνο καθαρές διαδικτυακές πωλήσεις. Στη Γερμανία, λόγω του συγκριτικά μεγαλύτερου πληθυσμού, θα μπορούσαν να προστεθούν και άλλοι συνεργάτες πωλήσεων εκτός από τον Hedin. Στην Ολλανδία, ο κινέζος κατασκευαστής επέλεξε τον όμιλο αντιπροσώπων αυτοκινήτων Louwman ως εθνικό συνεργάτη πωλήσεων. Η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της BYD στην Ολλανδία online και offline πωλήσεις καθώς και υπηρεσίες μετά την πώληση. Το Ισραήλ είναι επίσης μια νέα αγορά στην οποία επεκτείνεται ο κινέζος κατασκευαστής EV, για την οποία ξεκίνησε μια συνεργασία πωλήσεων τον Αύγουστο.

cnevpost.com (παραγωγή), cnevpost.com (Πωλήσεις Αυγούστου)