Η BYD αποκαλύπτει σχέδια δικτύου αντιπροσωπειών για το Ηνωμένο Βασίλειο

Τα πρώτα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ανοίξουν το πρώτο τρίμηνο του 2023, με τις πωλήσεις οχημάτων να ακολουθούν λίγο αργότερα. Οι πρώτοι επιβεβαιωμένοι συνεργάτες αντιπροσώπων περιλαμβάνουν τις Pendragon, Arnold Clark Automobiles, Lookers Motor Group και LSH Auto Holdings.

Το πρώτο όχημα BYD που θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι το BYD Atto 3. Περισσότερες πληροφορίες για τους αντιπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου, τα προϊόντα και τις πληροφορίες τιμών θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες

Το 2022 αντιπροσώπευε άλλη μια χρονιά ρεκόρ για την BYD με παγκόσμιες πωλήσεις να ξεπερνούν τα 1,8 εκατομμύρια νέα ενεργειακά οχήματα. Στη συνέχεια, η μάρκα BYD θέλει να σπάσει περισσότερα ρεκόρ με ένα ακόμη έτος ανάπτυξης το 2023, που διευκολύνεται από την κυκλοφορία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μετά την επιτυχία στην πιλοτική αγορά της Νορβηγίας και την επέκταση στο Ισραήλ.

Η BYD έχει επίσης ανακοινώσει προηγουμένως ποια οχήματα θα ακολουθήσουν το ηλεκτρικό SUV Atto 3, με σχέδια να κυκλοφορήσει τα Tang και Han, αν και παραμένει ασαφές πότε θα ακολουθήσουν αυτές οι επιλογές μοντέλων. Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της τριάδας ηλεκτρικών οχημάτων της, η BYD ανακοίνωσε σχέδια να προσφέρει επίσης το ηλεκτρικό σεντάν Seal, το οποίο θα προσφερθεί κατά τη διάρκεια του 2023. Υπάρχουν αναφορές ότι η BYD θέλει επίσης να πουλήσει το Dolphin compact EV στην Ευρώπη, το οποίο θα στόχευαν σε μια θέση που έχουν εξυπηρετήσει λίγοι κατασκευαστές οχημάτων, ωστόσο παραμένει ασαφές πότε και αν θα συμβεί αυτό.

«Μια ζωτική αρχή της στρατηγικής της BYD είναι η συνεργασία με τους καλύτερους εταίρους. Έχουμε επιλέξει ομάδες αντιπροσώπων με την τεχνογνωσία και το γεωγραφικό αποτύπωμα για να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών», δήλωσε ο Michael Shu, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της BYD Europe and International Cooperation Division, προσθέτοντας: «Θα ξεκινήσουμε την κατασκευή του δικτύου σε περιοχές όπου βρίσκονται οι συνεργάτες μας. κυριαρχεί και μπορεί να επιδείξει και να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τη γκάμα των νέων μοντέλων μας.”

Προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη, η BYD επιδιώκει να ιδρύσει ένα εργοστάσιο επιβατικών αυτοκινήτων στην ήπειρο, το οποίο ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Η BYD έχει μεγάλα σχέδια: Μόνο στη Γερμανία, η BYD θέλει να πουλήσει εξαψήφιο αριθμό ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2026.

Πηγή: Πληροφορίες μέσω email