Η BP Pulse & Hertz συνεργάζονται για την υποδομή φόρτισης των ΗΠΑ

Η Hertz συμφώνησε με την BP Pulse να δημιουργήσει ένα δίκτυο γρήγορης φόρτισης σε όλη την Αμερική στις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων της. Ξεκίνησαν οι εγκαταστάσεις στους 25 πρώτους σταθμούς ενοικίασης, ενώ στοχοποιούνται περισσότερες από 500 τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

Το δίκτυο ταχείας φόρτισης ακολουθεί την προμήθεια έως και 340.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων από την Tesla, την Polestar και τη General Motors. Αυτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πρόκειται να διατεθούν στο μέλλον σε τοποθεσίες 500 Hertz σε 38 πολιτείες των ΗΠΑ.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας που έχει υπογραφεί τώρα προβλέπει ότι η BP Pulse θα κατασκευάζει, θα λειτουργεί και θα διαχειρίζεται σταθμούς γρήγορης φόρτισης της Hertz σε εθνικό επίπεδο μέσω του λογισμικού της Omega. Για τον κύριο πελάτη της Hertz, η Omega θα βελτιώσει το λογισμικό της ώστε να «φορτώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τον αυξανόμενο στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Hertz μεταξύ των ενοικιάσεων». Η Omega υποστηρίζει ήδη τις λειτουργίες του στόλου, συμπεριλαμβανομένων όλων των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και της χρέωσης κατά προτεραιότητα όταν η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλή.

Τα σημεία φόρτισης δεν θα είναι προσβάσιμα μόνο για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Hertz αλλά και για το ευρύ κοινό, καθώς και για οδηγούς ταξί και ιππασίας. Λεπτομέρειες για τους σταθμούς φόρτισης που θα κατασκευαστούν στις τοποθεσίες της Hertz στις ΗΠΑ δεν έχουν αποκαλυφθεί, ούτε ο ακριβής αριθμός και η χωρητικότητα φόρτισής τους.

Η BP Pulse ιδρύθηκε στα τέλη του 2020 όταν η Polar και η BP Chargemaster μετονομάστηκαν επίσημα την επιχείρησή τους φόρτισης με το σήμα «BP Pulse», μετά την οποία η Amply Power εντάχθηκε στη μάρκα όταν εξαγοράστηκε από την BP στα τέλη του 2021. Η BP Pulse έχει ήδη ξεκίνησε την εγκατάσταση υποδομής φόρτισης σε σταθμούς ενοικίασης 25 Hertz σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ φέτος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την bp pulse για να δημιουργήσουμε μια εθνική υποδομή φόρτισης για τον στόλο Hertz EV, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των επιλογών φόρτισης που είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας και παρέχοντάς τους μια premium ηλεκτρική εμπειρία και επιλογές ταξιδιού με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hertz. Stephen Scherr. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BP, Bernard Looney, πρόσθεσε: «Συνεργαζόμενοι για την παροχή εγκαταστάσεων φόρτισης και σχεδιαστικών λύσεων, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε την εμπειρία οδήγησης EV στο επόμενο επίπεδο για τους πελάτες των ΗΠΑ. Και αυτή είναι μόνο η αρχή για το bp pulse στις Ηνωμένες Πολιτείες», υποσχέθηκε.

hertz.com