Η Audi είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έλαβε πιστοποίηση EVA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Audi λέει ότι είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο που λαμβάνει 100 τοις εκατό έγκριση δικτύου με έγκριση Electric Vehicle Vehicle Approved (EVA) σε ολόκληρο το δίκτυο κέντρων της. Σύμφωνα με το νέο σύστημα EVA, και τα 113 Κέντρα Audi στο Ηνωμένο Βασίλειο κέρδισαν έγκριση.

Το πρόγραμμα Εγκεκριμένο Ηλεκτρικό Όχημα αναπτύχθηκε από την National Franchised Dealers Association (NFDA), εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Γραφείο για Οχήματα Μηδενικών Εκπομπών (OZEV) και ελέγχθηκε ανεξάρτητα από το Energy Saving Trust.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για τη διαπίστευση EVA, κάθε Audi Center ελέγχθηκε ανεξάρτητα από το Energy Saving Trust για να επαληθευτεί ότι τα κέντρα πληρούν ένα σύνολο προτύπων που καλύπτουν τόσο τις πωλήσεις όσο και τις μεταπωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτές περιλαμβάνουν τη διαδικασία πιστοποίησης πελατών, τη γνώση και την εκπαίδευση του προσωπικού, τις διαδικασίες επίδειξης και παράδοσης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τη διαθεσιμότητα θέσεων εξυπηρέτησης EV και σημείων χρέωσης επί τόπου. Με τη διαπίστευση, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στο ότι το προσωπικό πωλήσεων της Audi είναι ικανό όχι μόνο για το ίδιο το όχημα αλλά και για τη γύρω υποδομή.

«Η Audi έχει μια ξεκάθαρη και ακλόνητη δέσμευση για τα ηλεκτρικά οχήματα – από το 2026 κάθε νέο μοντέλο που λανσάρουμε θα είναι πλήρως ηλεκτρικό», δήλωσε ο Andrew Doyle, Διευθυντής της Audi UK, προσθέτοντας: «Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό η τεχνογνωσία και η γνώση μας να εφαρμόζονται σε ολόκληρη την επιχείρηση. και ορατό σε όλους – ειδικά στους πελάτες μας. Το να είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στο Ηνωμένο Βασίλειο που πέτυχε 100 τοις εκατό διαπίστευση δικτύου EVA αποτελεί απόδειξη των κορυφαίων ομάδων μας σε όλο το δίκτυο αντιπροσώπων μας και στο Audi UK.»

«Η Audi έφτασε στο 100% της διαπίστευσης EVA σε ολόκληρο το δίκτυό της στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα και αποτελεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο για το ίδιο το σύστημα EVA της NFDA», εξήγησε η Sue Robinson, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εθνικής Ένωσης Δικαιοχρηματισμένων Αντιπροσώπων (NFDA), προσθέτοντας: Η ταχεία ανάπτυξη του προγράμματος σημαίνει ότι οι καταναλωτές που θέλουν να κάνουν τη στροφή προς την ηλεκτρική θα μπορούν να το κάνουν σε έναν αυξανόμενο αριθμό τοποθεσιών EVA, επωφελούμενοι από το ενημερωμένο προσωπικό πωλήσεων, μια καλύτερη γκάμα μοντέλων EV και βελτιωμένες εγκαταστάσεις και σημεία φόρτισης EV . Όλα αυτά θα συμβάλουν στη βελτίωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και θα οδηγήσουν στην υιοθέτηση των EV».

audi.co.uk