Η γερμανική εταιρεία tuning AC Schnitzer ανανεώνει το BMW i4 G26

Ο δέκτης οχημάτων AC Schnitzer με έδρα το Άαχεν έχει βάλει στο στόχαστρο το πλήρως ηλεκτρικό BMW i4. Το σετ ρύθμισης Schnitzer για το i4 εστιάζει στην ανάρτηση και τη σχεδίαση.

Τα νέα σετ ελατηρίων ανάρτησης της AC Schnitzer από τον ειδικό συντονισμού χαμηλώνουν το i4 κατά 20 έως 25 χιλιοστά μπροστά και πίσω σε σύγκριση με την τυπική ανάρτηση. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ειρωνικά ότι ο βενζινοκινητήρας και το σύστημα εξάτμισης δεν θα μπορούσαν να βελτιωθούν, «όπως είναι
απλά δεν υπάρχει».

Βελτιώσεις στον χειρισμό και την ευελιξία έγιναν μέσω των διαχωριστικών τροχών που προσφέρονται για τον μπροστινό και τον πίσω άξονα, επιτρέποντας στους τροχούς να τοποθετούνται 10 mm πιο έξω σε κάθε πλευρά. Αυτό επιτρέπει επίσης τη χρήση των τυπικών ζαντών. Όσον αφορά την αεροδυναμική, μια σειρά από στοιχεία αεροτομής παρέχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά χειρισμού. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένες τροποποιήσεις στο εσωτερικό, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως σε σετ πεταλιών και καλύμματα. Το κόστος για το σετ συντονισμού δεν αναφέρεται στην επικοινωνία.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

ac-schnitzer.de, ac-schnitzer.de (PDF), ac-schnitzer.de (φύλλο δεδομένων, PDF)