Η Αριζόνα θα επταπλασιάσει τον αριθμό των φορτιστών της

Η Invisible Urban Charging ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την EV Charging of Arizona για να κυκλοφορήσει 13.980 φορτιστές EV στην Αριζόνα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των φορτιστών EV κατά επτά φορές. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει το 1ο τρίμηνο του 2023.

Η Invisible Urban Charging (IUC) ιδρύθηκε το 2019 ως μια πλήρης «λύση φόρτισης EV ως υπηρεσία» και συνεργάζεται με μεγάλους ιδιοκτήτες ακινήτων για την παροχή επιτόπιας φόρτισης EV σε μεγάλη κλίμακα, συμβάλλοντας στην επίτευξη των 3,5 εκατομμυρίων φορτιστών που αναμένεται να απαιτείται έως το 2030.

Η IUC έχει μεγάλα σχέδια στην Αμερική: Με περισσότερους από 6.000 φορτιστές EV να κυκλοφορούν στη Φλόριντα και τους 13.980 που ανακοινώνονται τώρα στην Αριζόνα, η IUC θα αναπτύξει σχεδόν 20.000 φορτιστές EV τους επόμενους 12-18 μήνες.

«Η IUC είναι περήφανη που συνεργάζεται με την S3 Biotech για να προλάβει την αυξανόμενη ζήτηση από το προσωπικό και τους επισκέπτες για την ανάπτυξή τους στην πόλη της Maricopa, καθώς και σε άλλες πόλεις στη μεγάλη πολιτεία της Αριζόνα», δήλωσε ο Nigel Broomhall, Συνιδρυτής. και Διευθύνων Σύμβουλος της IUC. «Περισσότεροι φορτιστές EV συμβάλλουν στη μείωση του άγχους της εμβέλειας και ενθαρρύνουν περισσότερους Αμερικανούς να οδηγούν ηλεκτρικά, κάτι που είναι καλό για τη μακροπρόθεσμη υγεία όλων και, τελικά, για τα πορτοφόλια τους. Εγκαταστάσεις επόμενης γενιάς, όπως αυτές που αναπτύσσει η S3 Biotech, προσελκύουν επιχειρήσεις και υπαλλήλους που θέλουν να μετακομίσουν σε ηλεκτρικούς και η ύπαρξη φορτιστών στις εγκαταστάσεις κάνει αυτές τις πανεπιστημιουπόλεις εξαιρετικά ελκυστικές θέσεις εργασίας».

businesswire.com, iucharging.com