Εφαρμογή και πλατφόρμα ενημερώσεων φόρτισης αναβοσβήνει

Ο πάροχος φόρτισης EV Blink Charging ανακοίνωσε ότι ανακατασκεύασε το δίκτυο Blink Network και ετοίμασε την εφαρμογή Blink Charging Mobile για να παρέχει περισσότερες πληροφορίες στους οδηγούς EV σε πραγματικό χρόνο. Και οι δύο ενημερώσεις έχουν μια παγκόσμια προοπτική.

Το πρόσφατα ανακατασκευασμένο Δίκτυο Blink βασίζεται σε σύννεφο και επιτρέπει στους οικοδεσπότες του ιστότοπου να ενσωματωθούν και να συνδέουν φορτιστές Blink παγκοσμίως, εξηγεί η Blink. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη διαχείριση φορτιστών σε πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, γαλλικά, καναδικά, ελληνικά, εβραϊκά και ισπανικά, σε 26 χώρες. Το Blink επέκτεινε επίσης πρωτόκολλα δυναμικής τιμολόγησης που μπορούν να ανταποκρίνονται σε εφαρμογές, τοποθεσίες και χρονοδιαγράμματα.

Εσωτερικά, η βελτιωμένη πλατφόρμα επιτρέπει στο Blink να ενσωματώνει φορτιστές από πρόσφατες εξαγορές, συμπεριλαμβανομένων των Blue Corner στο Βέλγιο, EB Charging στην Αγγλία και SemaConnect στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Blink ελπίζει ότι το δίκτυο θα βελτιώσει την εμπειρία χρήστη σε όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των κατοικιών, των πολυοικογενειών, του λιανικού εμπορίου, του χώρου εργασίας και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας όλες τις λειτουργίες σε μια πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης στόλου.

Από την πλευρά του χρήστη, η νέα εφαρμογή Blink επιτρέπει πλέον στους οδηγούς EV να αναζητούν κοντινές ανέσεις και φορτιστές ανά ταχυδρομικούς κώδικες, πόλη, επιχείρηση, κατηγορία ή διεύθυνση. Διαθέτει επίσης διευρυμένη αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, λέει ο Blink, επιτρέποντας στους οδηγούς να αναζητήσουν μια καφετέρια ή ένα εμπορικό κέντρο κοντά σε ένα σταθμό φόρτισης.

Η εφαρμογή Blink Charging Mobile App προσφέρει περισσότερη εξατομίκευση, καθώς οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τους αγαπημένους τους φορτιστές και να διαχειρίζονται δεδομένα πληρωμής και πληροφορίες χρέωσης σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του εκτιμώμενου χρόνου φόρτισης και του κόστους.

Οι νέες ενημερώσεις απαιτούν από τα τρέχοντα προγράμματα οδήγησης EV να κάνουν λήψη της εφαρμογής Blink Charging Mobile, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές IOS όσο και για συσκευές Google.

Η Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) έχει αναπτύξει πάνω από 51.000 σημεία φόρτισης σε 25 χώρες. Μεγάλη ανάπτυξη προήλθε από εκτεταμένες εξαγορές κατά την είσοδο σε νέες αγορές.

blinkcharging.com